Haberler

Mavi Kapaklar Kore Gazisine Tekerlekli Sandalye Oldu

Tekerlekli sandalye ihtiyacı için Ödemiş Garnizon Komutanlığına başvuru yapan 87 yaşındaki Kore Gazisi İbrahim Demirel’in tekerlekli sandalyesi Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğünün mavi kapak projesi kapsamında temin edildi.

Tekerlekli sandalye ihtiyacı için Ödemiş Garnizon Komutanlığına başvuru yapan 87 yaşındaki Kore Gazisi İbrahim Demirel'in tekerlekli sandalyesi Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğünün mavi kapak projesi kapsamında temin edildi.

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenle tekerlekli sandalye Kore Gazisi İbrahim Demirel'e teslim edildi.

Düzenlenen mini törene Ödemiş Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Hasan Yüzüak, İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Dönmez katıldı.

Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Hasan Yüzüak, "Kore Gazimiz İbrahim Demirel ağabeyimiz tekerlekli sandalye ihtiyacı için bize başvuru yapmıştı. Daha sonra gazimizin ihtiyacını İlçe Emniyet Müdürlüğümüz karşılayacağını belirtti. Mavi kapak projesi ile temin edilen tekerlekli sandalye gazimize İlçe Emniyet Müdürlüğümüz tarafından hediye edildi. Gazimiz ve ailemiz adına İlçe Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum" dedi.

87 yaşındaki Kore Gazisi İbrahim Demirel ise tekerlekli sandalye ihtiyacının karşılanması nedeniyle emeği geçenlere teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Demirel Ödemiş Kore Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title