Haberler

    Mavi ile Şehrine Tasarla!

    Mavi’nin tişört tasarım yarışması “Şehrine Tasarla”ya katılmak isteyenlerin, tasarımlarını 23 Eylül’e kadar Mavi’nin facebook adresine yüklemeleri gerekiyor.

    Mavi, "Şehrine Tasarla" dijital tasarım yarışmasıyla, herkesi hayalindeki İstanbul, Ankara ve İzmir tişörtünü tasarlamaya davet ediyor. facebook.com/sehrinetasarla adresinde başlayan yarışma, şehrine tutkuyla bağlı olanlara kendi şehir tişörtlerini tasarlama fırsatı sunuyor.

    Yarışmaya katılmak isteyenler, tasarımlarını 23 Eylül'e kadar siteye yükleyebilecekler. Tüm tasarımların, 26 Eylül-30 Ekim tarihleri arasında Facebook ziyaretçileri tarafından oylanacağı yarışmada, her şehir için en çok oyu alan 100 tişört, 5-9 Kasım tarihleri arasında, jüri tarafından değerlendirilecek. Her şehirden kazanan 3 tişört, büyük ödül olarak İlkbahar-Yaz 2013 sezonunda, Mavi'nin fenomene dönüşen Şehir Koleksiyonu'nda yerini alacak. 1.'lerin 2000 TL para ödülü, 2.'lerin 500 TL ve 3.'lerin 250 TL Mavi hediye çeki kazanacağı yarışma kapsamında, oylamaya katılanlar da sürpriz hediyeler kazanacak.

    2011'de 3 bini aşkın tasarımın gönderildiği " İstanbul'a tasarla" tasarım yarışmasında 650 bin İstanbul aşığı, toplamda 1 milyona yakın oy kullanmış ve ilk üçe seçilen tişörtler Mavi İstanbul Tişörtleri Koleksiyonu'na dahil edilerek satışa sunulmuştu. Büyük ilgi gören ve kapsamı Ankara ve İzmir ile genişleyen yarışmanın bu yıl da katılım rekoru kırması bekleniyor.

    Mavi Tişört Koleksiyonu

    İstanbul kadar özel bir kentin, kendine ait, kitleleri peşinden sürükleyen bir tişörtü olmadığını fark eden Mavi, 2004 yılında İstanbul Tişörtleri koleksiyonunu hayata geçirerek dünyanın önde gelen metropollerinden İstanbul'a özel bir koleksiyon üreten ilk marka oldu. 2010 yılında seriye Küçük İstanbul tişörtlerini de ekleyen marka, düzenlediği atölye çalışmaları ve dijital tasarım yarışmasıyla İstanbul Tişörtü fanatiklerine kendi tişörtlerini tasarlama fırsatı tanıdı. Aralarında Ayşe çelem, Brooklyn Industries, Erdil Yaşaroğlu, Esen Karol, Eray Makal, Grafis, Hasan çalışlar, Hayal Pozantı, İzzeddin çalışlar, Kessels Kramer, RDB Creative Group, Selçuk Erdem, Selçuk Demirel, Ulaş Eryavuz ve Ergün Gündüz'ün de yer aldığı farklı disiplinlerden çok sayıda sanatçının sanatçıların tasarımlarıyla zenginleşen ve milyonlarca kişinin giydiği İstanbul Tişörtleri, bugüne kadar üretilen 100'e yakın tasarımla, serinin meraklılarına zengin bir koleksiyon sunmaya devam etti. Son olarak 2012 yılında Mavi Şehir tişörtleri Koleksiyonu'na İzmir Tişörtleri de ekleyerek kapsamını büyüttü. Mavi İzmir Koleksiyonu'nda; İzmir'lilere özgü "gevrek", "kumru", "domat" ve "çiğdem" gibi günlük hayata dair kavramlar espirili bir dille tasarımlara yansıdı.

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    İstanbul Facebook İzmir Eylül Kadın Moda Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title