Haberler

Mavi Beyazlılar Hazırlık Maçlarında Göz Doldurdu

Yeni Altındağ Belediyespor’da sezon öncesi hazırlık kampı sona erdi.

Yeni Altındağ Belediyespor'da sezon öncesi hazırlık kampı sona erdi.

Kızılcahamam'da yaklaşık 15 günlük bir kamp dönemi geçiren mavi-beyazlılar, bu süre içerisinde 4 hazırlık maçına çıktı. Altındağ temsilcisi, hazırlık maçlarında Gümüşhanespor, Tarsus İdman Yurdu, Şehit Kamil Belediyespor ve Anamur Belediyespor ile karşılaştı 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti.

2. LİG TAKIMLARINA KAFA TUTTU

Kızılcahamam Soğuksu Açık Spor Kompleksi'nde günde çift idman yapan Yeni Altındağ Belediyespor, emeğinin karşılığını hazırlık maçlarında aldı. Mavi-beyazlılar, aralarında Spor Toto 2. Lig takımlarından Gümüşhanespor ve Tarsus İdman Yurdu'nun da bulunduğu hazırlık maçlarında boy gösterdi. Gümüşhanespor ile 2-2 berabere kalarak tüm dikkatleri üzerine çeken Altındağ temsilcisi, maç boyunca başarılı bir grafik sergiledi. Tarsus İdman Yurdu'na ise 1-0 mağlup olan Yeni Altındağ Belediyespor, oynadığı oyunla alkış aldı.

GALİBİYETLER MORAL OLDU

Mavi-beyazlı takım, yeni transferlerinin yer aldığı diğer maçta Şehit Kamil Belediyespor karşısına çıktı ve sahadan 1-0 galip ayrıldı. Anamur Belediyespor'u da göz dolduran bir futbolla 2-0 mağlup eden Yeni Altındağ Belediyespor, Kızılcahamam kampını bu müsabakayla tamamladı. Altındağ temsilcisi, hazırlık karşılaşmalarında rakip filelere 5 gol attı kalesinde gördüğü 3 gole ise engel olmadı. Oldukça iyi bir kamp dönemi geçiren mavi-beyazlılarda yeni transferlerin başarılı performansı dikkatlerden kaçmadı. Yeni Altındağ Belediyespor, sezon hazırlıklarına Karapürçek'te devam edecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gümüşhanespor Kızılcahamam Altındağ Tarsus Yerel Haberler

title