Haberler

Mavi Baret Yarışması'nda Çimsa, Ödülleri Kaptı

Güncelleme:

Çimsa, örnek iş güvenliği anlayışıyla Türkiye'yi Avrupa'da temsil edecek.

Türkiye'nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, bu yıl 4 hazır beton tesisiyle katıldığı Mavi Baret İş Güvenliği Yarışması'nda, birer birincilik ve ikincilik, iki de üçüncülük derecesi alarak, iş güvenliği konusuna verdiği büyük önemi bir kez daha kanıtladı.

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından ilki 2010 yılında gerçekleştirilen ve hazır beton tesislerini iş sağlığı ve güvenliği açısından bilgilendirmek, farkındalık yaratmak, teşvik etmek ve tesislerin yeterliliğini ölçmek amacıyla düzenlenen Mavi Baret İş Güvenliği Yarışması'nda bu yıl Çimsa rüzgarı esti.

Çimsa, iş sağlığı ve güvenliği açısından öne çıkan tesislerin ödüllendirildiği Mavi Baret İş Güvenliği Yarışması'na, bu yıl Türkiye genelindeki 4 hazır beton tesisiyle katıldı. Çimsa'nın Tece Hazır Beton Tesisi 100 üzerinden 100 tam puan alarak birinci, Aksaray Hazır Beton Tesisi 99 puanla ikinci, Pamukova ve Misis Hazır Beton Tesisleri ise 98 puan alarak üçüncü oldu.

Avrupa'da ve ülkemizde hazır beton sektöründe bir ilk olan Mavi Baret İş Güvenliği Yarışması'nda Uluslararası Temsil Ödülü kazanan ilk 4 tesis, THBB'nin üyesi olduğu ve Yönetim Kurulu'nda yer aldığı Avrupa Hazır Beton Birliği'nin (ERMCO) yarışmalarında Türkiye'yi temsil etme şansı yakaladı.

2010 yılında ilki gerçekleştirilen yarışmaya 2 tesisiyle katılan Çimsa, İnegöl Hazır Beton Tesisi ile birinciliği, Zeytinli Hazır Beton Tesisi ile ikinciliği kazanmıştı.

Hazır beton sektöründe Türkiye'nin en geniş hazır beton tesis ağına sahip kuruluşu olan Çimsa, hazır betonda müşteri odaklı yaklaşımıyla geliştirdiği uygulamaları ve ürün çeşitliliğini müşterilerinin hizmetine sunuyor. 1988 yılında Adana'da, Zeytinli Hazır Beton Tesisi ile üretime başlayan Çimsa'nın Adana, Mersin, Kayseri, Osmaniye, Kahramanmaraş, Nevşehir, Aksaray, Karaman, Konya, Bursa, Bilecik, Eskişehir, Kütahya, Denizli ve Sakarya illerinde faaliyet gösteren 26 hazır beton tesisi bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Aksaray Türkiye Çimsa Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title