Haberler

Matso Üyeleri Elektriği İndirimli Kullanacak

Güncelleme:

Manavgat Ticaret Sanayi Odası (MATSO) ile CLK Akdeniz Elektrik arasında indirimli elektrik satış protokolü imzalandı. MATSO binasında MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ve CLK Akdeniz Elektrik Genel Müdür Halit Bakal arasında imzalanan indirimli elektrik satış protokolünden Manavgat'ta bulunan MATSO üyelerinin faydalanacağı ifade edildi. MATSO üyelerine aylık olarak tükettikleri enerji miktarına göre farklı oranlarda indirimli fiyatlar uygulanacak.

MATSO binasında gerçekleşen İmza töreninde konuşan CLK Akdeniz Elektrik Genel Müdür Halit Bakal, imzalanan protokolle MATSO üyelerine uygulanan indirim oranlarının üzerinde özel bir indirim uyguladıklarını söyledi. MATSO üyeleri faaliyet belgesi yada MATSO üyesi olduğunu belirten bir evrakla CLK Adeniz Elektrik'e uygulamaları halinde indirimli elektrik satışından yaralanabileceğine değinen Bakal, 'EPDK tarafından onaylanan ulusal tarife tablosundaki, Elektrik Birim Fiyatına baz teşkil eden dağıtım Sistemi Kullanıcıları, Tek Zamanlı Ticarethane-Mesken ve sanayii Tarifesinden elektrik kullanan aboneler için bu indirim geçerli olacaktır.' dedi. Genel müdür Halit Bakal ayrıca MATSO üyelerini müşteri hizmet merkezinde beklememeleri için özel müşteri temsilcisi görevlendirdiklerini ifade etti.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, imzalanan protokol ile Oda üyelerini ciddi indirim uygulanacağını belirterek üyeleri bu hakkı kullanmalarını kendi yararlarına olacağını kaydetti.Boztaş, "CLK Adeniz Elektrik hizmet merkezinde üyelerimizin işlemlerini yapan bir müşteri temsilcisi olacak. CLK'ya bizim üyelerimize böyle bir imkânı sağladığı için teşekkür ederim. Protokolün hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ile CLK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Halit Bakal, protokole imza attılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Boztaş Manavgat Akdeniz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title