Haberler

Matso ile İş Bankası Arasında Protokol İmzaladı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ile Türkiye İş Bankası arasında, üyelirin uygun koşullarda kredi kullanmasına yönelik protokol imzalandı.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ile Türkiye İş Bankası arasında, üyelirin uygun koşullarda kredi kullanmasına yönelik protokol imzalandı.

Odanın toplantı salonunda  MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ile Türkiye İş Bankası Antalya Bölge Satış Müdürü Asım Özkayalı arasında gerçekleşen protokol imza törenine MATSO Meclis Başkanı Kerim Erdem, MATSO Genel Sekreteri Yaşar Sarı, Türkiye İş Bankası Antalya Bölge Satış Müdür Yardımcısı Alper Kartal, Manavgat Şube Müdürü Ahmet Solak, Sanayi Sitesi Manavgat Şube Müdürü Koray Ayhan ve Side Bulvarı Şube Müdürü Hilal Cebeci de katıldı.

Boztaş, İş Bankası ile imzaladıkları protokolün tüm üyelere faydalı olmasını dileyerek, banka ile ilişkilerini artırarak devam ettireceklerini söyledi. Boztaş, "Gerçekleşen protokol ile oda bünyesindeki üyeler taksit ödemeli ticari kredi, yatırım kredisi, iş yeri kredisi, ticari taşıt kredisi, tarım sektörüne yönelik krediler gibi banka ürünlerinden faydalanabilecek" dedi.

Özkayalı ise İş Bankası olarak MATSO ile imzaladıkları protokolden dolayı memnun olduklarını dile getirerek, iki kurum arasında ilişkinin güçlenmesini temenni ettiklerini söyledi. Özkayalı, imzalanan protokolle üyelerin finansman ihtiyaçlarına uygun ürün ve hizmetler sunduklarını belirtti. - Antalya

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Boztaş İş Bankası Manavgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title