Haberler

MATSO Heyeti ITB Turizm Borsası Fuarında

Güncelleme:

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, dünyanın en önemli turizm fuarlarından biri olarak kabul edilen Uluslararası Turizm Borsası Fuarına katıldı.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) heyeti dünyanın en önemli turizm fuarlarından birisi olarak kabul edilen Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'na (ITB) katıldı.

MATSO heyetinde Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Ahmet Boztaş, Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Güneş, A.Aykut Karasoy, 9.Komite Başkanı İbrahim Atalay, 1.Meslek Komitesi Başkanı Murat Güven, 5.Meslek Komitesi'nden İlhan Tezer yer aldı. MATSO heyeti, AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ile bir araya gelirken, Bakan Çavuşoğlu MATSO'nun destekleri ile açılan ve ilçenin tanıtıldığı Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği Derneği (MASTOB) standını gezdi.

MATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Güneş, fuarın bölge tanıtımına katkı sağladığını belirterek, turist sayısında artış beklediklerini söyledi. Güneş, "MATSO'nun destekleri açılan MATSOB standında yine MATSO tarafından yaptırılan neşeli haritalar ve tanıtım kitapları turizm operatörleri ve tüketicilere dağıtılıyor. Dünyanın en büyük fuarlarından birisi kabul edilen ITB'de ilçemizin tanıtılması için her türlü desteği vermeye çalışıyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mevlüt Çavuşoğlu Ahmet Boztaş Manavgat Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title