Haberler

Matso Heyeti İtalya'da Moda Fuarına Katıldı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) heyeti, İtalya'nın Floransa kentinde düzenlenen, Pitti ModaPrima 2014 Uluslararası Giyim ve Moda Fuarı'na katıldı.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) heyeti, İtalya'nın Floransa kentinde düzenlenen, Pitti ModaPrima 2014 Uluslararası Giyim ve Moda Fuarı'na katıldı.

MATSO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Oğuz Öncel, 1. Meslek Komitesi Başkanı Murat Güven ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Ahmet Kurt'un da arasında bulunduğu heyet, fuarda ikili görüşlerde bulundu.

MATSO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Oğuz Öncel, yaptığı açıklamada, modanın merkezi İtalya'da düzenlenen fuarda dünyadaki son moda trendlerini yerinde görme imkanı bulduklarını söyledi. Fuarın üyelere olumlu katkılar sağladığını vurgulayan Öncel, "Heyet olarak katıldığımız fuarda üyelerimiz, bir takım İtalyan markalarının bayiliği ve satışıyla ilgili ikili görüşme gerçekleştirdi. Heyet olarak giyim ve moda üzerine dünyadaki son durumu inceleme fırsatı bulduk" dedi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Floransa Manavgat İtalya Moda Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title