Haberler

Matso Başkanı Boztaş'tan 30 Ağustos Mesajı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94’üncü yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Boztaş yayılamış olduğu mesajında, "Bu zafer, milletimizin bağımsızlığa olan aşkının ve hiçbir zaman boyunduruk altında yaşamaya tahammül edemeyeceğinin açık göstergelerinden birisidir. Daima barıştan yana olan yüce milletimiz, bağımsızlığına ve vatanına göz dikildiğinde, savaş meydanında ne büyük bir mücadele verebileceğini dosta düşmana defalarca göstermiştir. Birlik ve beraberliğin daha çok hissedildiği bu günlerde 30 Ağustos Zafer Bayramı farklı bir anlam kazanmıştır. Son dönemde yaşadığımız 15 Temmuz darbe girişimi ve ülkemize yönelik terör saldırılarında halkımızın gösterdiği birlik ve beraberlik ruhu devam ettiği sürece ülkemize yönelik gerçekleştirmek istenen hiç bir girişim ve saldırı amacına ulaşamayacaktır" dedi.

Medeniyet yarışında en ön sıraya taşımaya söz veriyoruz"

"Tarihte olduğu gibi gelecekte de millet olarak birlik ve beraberlik ruhu içerisinde, kararlılıkla mücadele ettiğimizde sürece başaramayacağımız hiçbir şey yoktur" diye Boztaş mesajında şunları kaydetti: "Vatan, millet, bağımsızlık ve bayrak gibi değerlerimiz için canlarını feda eden ve bugün sahip olduğumuz imkanların temellerini atan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimize şükran ve minnet duygularımızı sunuyoruz. Manavgat iş dünyası olarak da, onların kurduğu bu büyük ülkeyi, medeniyet yarışında en ön sıraya taşımaya söz veriyoruz." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Boztaş Manavgat Yerel Haberler

title