Haberler

Matlı ve Güncü'den Ali Özkan'a Ziyaret

Güncelleme:

Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü ile birlikte Belediye Başkanı Ali Özkan'ı ziyaret ederek, çeşitli görüşmelerde bulundu.

Son dönemde yaşanan ekonomik, sosyal ve kültürel değişim ile dikkatleri üzerinde toplayan Karacabey'de, ilçeye yeni değer katacak proje hazırlıkları da tüm hızı ile devam ederken, Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı ile Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü tarafından Belediye Başkanı Ali Özkan'a gerçekleştirilen ziyarette, ilçe gündeminde yer alan önemli konular ele alındı.

Oldukça verimli geçen toplantıda, aslen Karacabeyli bir iş adamı da olan Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, Bursa genelinden bir bakışla Karacabey'deki gelişmeler irdelendiğinde, son dönemde ilçenin azımsanmayacak ölçüde önemli kazanımlar elde ettiğine vurgu yaptı.

Toplantının dikkat çeken önemli bir diğer gündem maddesi de Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü tarafından dile getirilen, sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli ara eleman ihtiyacındaki önemli artış ve bu konuda yapılabilecek ortak eğitim çalışmaları oldu.

Mevcut Konjonktür Karacabey'e Yeni Fırsatlar Sunuyor

İlçede son dönemde önemli bir değişimin yaşandığı dile getirilen görüşmelerde, mevcut konjonktürün ilçeye sunduğu yeni fırsatlara da vurgu yapılırken, İstanbul-İzmir otobanı ve Çanakkale Köprüsü gibi önemli yatırımların, geliştirilecek akılcı projelerle Karacabey'i örnek bir konuma getireceği ifade edildi.

Başkan Özkan: Ortak Aklın Gücüne İnanıyoruz

Konuklarına nazik ziyaretleri için teşekkürlerini sunan ve Karacabey sevdalısı tüm kişi ve kurumlarla, ortak çalışma ve istişare halinde bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da ortak aklın gücüne inanan insanlar olarak, ilçeyi geleceğe taşıyacak projeleri hep birlikte hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karacabey Ali Özkan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title