Haberler

Maşukiye ve Ataşehir'de Açılışlar Hafta Sonu

"Kartepe Günleri" kapsamında hizmetleri halkla buluşturmaya devam eden Kartepe Belediyesi, hafta sonu yapacağı açılış törenleriyle Maşukiye Kültür Parkı, Ataşehir Parkı ve Ali Kuşçu Bilgi Evi'ni ilçe halkının hizmetine sunamaya hazırlanıyor.

Kartepe'deki açılış festivali çerçevesinde geçtiğimiz hafta Osmangazi Parkı ve Evliya Çelebi Bilgi Evlerinin açılışlarını yapan Kartepe Belediyesi, 16 Kasım cumartesi saat 13.00'de Maşukiye'de Kültür Park, 17 Kasım 2013 Pazar saat 13.00'de Arslanbey Atakent Mahallesi'nde Ataşehir parkı ve Ali Kuşçu Bilgi Evi açılışlarını gerçekleştirecek.

Kış turizminin önemli merkezleri arasında gösterilen Maşukiye'de 9 bin 333 metrekarelik alanda oluşturulan Maşukiye Kültür Parkı'nda 4 bin 550 metrekare yeşil alan olarak düzenlendi. Büfe, iş yerleri, süs havuzu, anfi tiyatro, çocuk oyun alanı, meydan düzenlemesi ile fonksiyonel bir alan olarak oluşturulan park peyzaj düzenlemeleri yanında çevresindeki yol iyileştirme çalışmaları ile Maşukiyeye kazandırıldı.

Toplu konutları ve eğitim kurumları nedeniyle hızlı bir gelişim sergileyen Arslanbey'in Atakent Mahallesi'ndeki yatırımları da aynı paralellikte gerçekleştiren Kartepe Belediyesi bölge halkının ihtiyaçlarına karşılık vermek adına, 2 bin 900 metrekare alanda bin 860 metrekarelik bir yeşil alan oluşturdu. Çocuk oyun parkı, aletli spor alanları, mini futbol sahası ve kamelya gibi sosyal donatılar ile düzenlenen projede bölgeye yakışan bir alan oluşturuldu. Ali Kuşçu adı verilen parkta yer alacak bilgi evi ile de gençlerin eğitimlerine katkı verilmesi hedefleniyor.

Kartepe Belediyesi, Maşukiye Kültür Parkı, Ataşehir Parkı ve Ali Kuşçu Bilgi Evi açılışları ile bölgedeki yatırımlara yenileri eklenmiş olacak. İlçede süren değişim ve gelişime katkı veren yeni yatırımların önümüzdeki süreçte de süreceğini ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, hafta sonu açılışları yapılacak park ve bilgi evi açılışlarına tüm vatandaşları açılış festivalinde görmek istediğini kaydetti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Kuşçu Ataşehir Maşukiye Kartepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title