Haberler

Maşukiye Mahallesi parkeyle döşeniyor

Güncelleme:

Kartepe İlçesi'nde alt yapı sorunu olmayan bölgelerde yol iyileştirme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Maşukiye Mahallesi'nde de alt yapı çalışması nedeniyle bozulan üst yapı düzenlemeleri kapsamında Güleç Sokak'ı kilitli parke taşları ile döşedi. Mahalle genelindeki parke yol yapım çalışmaları ile sokaklar şık ve kullanışlı bir görünümüne kavuşturuldu.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri üst yapı konusunda ilçe genelinde yaptıkları çalışmaları geniş bir yelpazede devam ettiriyor. Ekipler alt yapı sorunu olmayan bölgelerde yolların iyileştirilmesi yönündeki çalışmalar kapsamında sokakları kilitli parke taşları ile döşüyor.

Kartepe Maşukiye Mahallesi'nde ekipler, Kakao Sokak ve isimsiz sokak ardından alt yapı geçen Güleç Sokak üzerinde de üst yapı düzenlemesi yaptı. Ekipler Güleç Sokak üzerinde 150 metre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki güzergaha 1200 metre kare parke ve 300 metre bordür döşeyerek bölge halkının hizmetine sundu.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, alt yapı sorunu olmayan sokak ve caddelerde devam eden üst yapı iyileştirme çalışmaları ile Kartepe'de asfaltsız ve parkesiz yol kalmayıncaya kadar çalışmaların aralıksız süreceğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Maşukiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title