Haberler

Master Games 31 Mayıs'ta Boğaziçi Üniversitesi'nde Başlıyor

14 Haziran arasında gerçekleşecek Master Games'e Boğaziçi Üniversitesi spor tesisleri ev sahipliği yapacak.

Boğaziçi Mezunlar Derneği BUMED'in girişimi ile başlatılan Mezunlararası Master Games Turnuvası bu sene ikinci kez, Boğaziçi, Bilkent, Bahçeşehir, Galatasaray, Sabancı ve Yıldız Teknik üniversitelerinin mezunlarının katılımıyla gerçekleştirilecek. Yaklaşık 350 mezunun katılacağı bu turnuvada, okul günlerindeki gibi birlikte spor yapmayı teşvik etmek, gittikçe zayıflayan bağları sağlamlaştırmak ve toplumumuzu daha aktif yaşamaya, spor yapmaya teşvik etmek amaçlanıyor.

Master Games'de bu sene iki takım sporu; Basketbol ve Voleybol, bireysel sporlar; Tenis, Atletizm, Orman koşusu, Yüzme, Masa Tenisi ve iki de zihin sporu; tavla ve satranç dallarında gerçekleştirilecek. Bugün iş dünyasının önemli mevkilere gelmiş simaları eski takım arkadaşları ile öğrencilik yıllarındaki gibi omuz omuza yarışacaklar.

Yarışmalar Boğaziçi Üniversitesi'nin ve BUMED'in spor tesislerinde gerçekleştirilecek. 31 Mayıs'da Belgrad Ormanlarında Neşet Parkurunda başlayacak olan yarışmalar, 14 Haziran'da yapılacak ödül töreni ile sona erecek.

14 Haziran aynı zamanda Boğaziçi Üniversitesi mezunlar günü etkinliği kapsamında 10.000 mezuna ev sahipliği yapacak ve tüm mezunların gün boyunca Master Games yarışmalarını izlemesi sağlanacak. Ödül töreni öncesi basketbol dünyasının efsanevi isimleri bir gösteri maçı yapacak.

Organizasyonun operasyonunu BUMED ile birlikte üstlenen Boğaziçi Üniversitesi mezunu Tijen Mergen, " Türkiye'nin en önde gelen üniversitesi Boğaziçi Üniversitesi mezunları olarak bizlerin örnek olması gereken pek çok konudan biri de spor. Bu güne kadar neden yapılmamış bilmiyorum ama böyle bir amaçla mezunları bir araya getirmek harika bir fikir oldu. Fikir babası olarak BUMED Başkanımız Hakan Zihnioğu'na teşekkür ediyoruz. Hayalimiz bu turnuvayı farklı spor dalı ile zenginleştirmek ve uluslararası platforma açmak ve Master Games'i her sene farklı ülkelerde üniversitelerin ev sahipliği yaptığı büyük bir şenlik haline getirebilmek." dedi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Bahçeşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title