Haberler

    Massimilliano Allegri: "Atletico ile Oynamak Kolay Değil"

    Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, Atletico Madrid gibi bir takımla oynamanın kolay olmadığını söyledi.

    Futbolda, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda 0-0 biten Juventus- Atletico Madrid maçının ardından iki takım teknik direktörleri, basına açıklamalarda bulundu.

    Ev sahibi Juventus’un 47 yaşındaki teknik direktörü Allegri, takımının bir üst tura çıkmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, oyuncularına, kendisine bu coşkuyu yaşattığı için teşekkür etti.

    İlk yarıdaki pozisyonlarda kalecileri Buffon’un başarılı kurtarışlar yaptığını kaydeden deneyimli çalıştırıcı, "Atletico ile oynamak kolay değil. Pozisyon bulmak kolay değil, iyi defans yapıyorlar. İkinci yarıda bizim de pozisyonlarımız oldu. Bir ara kazanmak için de bastırdık ama gol yememek için de dikkatliydik" dedi.

    Bir sonraki turda Avrupa’nın büyükleriyle eşleşebilecekleri anımsatılan Allegri, "3-4 takım var ki, (Chelsea, Bayern Münih, Real Madrid, Barcelona) onlar diğer takımların üstünde. Juventus, her şekilde oynamasını biliyor. Biz kendi kalitemizin farkında olmalıyız" diye konuştu.

    Konuk Atletico Madrid’in Arjantinli teknik direktörü Diego Simone de "Grubu ilk sırada bitirmemiz gereken şekilde oyunumuzu oynadık" dedi.

    "Üst üste ikinci yıl da ikinci tura yükseldiğimiz için mutluyuz" ifadesini kullanan 44 yaşındaki çalıştırıcı, rakipleri Juventus’un da güçlü bir ekip olduğunu, ilk yarıda tehlikeler yarattıklarını ama çok etkili olamadıklarını kaydetti.

    Bu arada, daha önce açıklandığı üzere İspanyol takımı Atletico Madrid’in bugün yapılması planlanan Vatikan’da Papa Franciscus’u ziyaret programının iki tarafın da yoğunluğu nedeniyle ertelendiği öğrenildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    UEFA Şampiyonlar Ligi Massimiliano Allegri Atletico Madrid Juventus Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title