Haberler

Mass Effect 4 Yeni Detaylar

Mass Effect 4 Yeni Detaylar Mass Effect serisi kaldığı yerden devam etmeyi planlıyor.

Mass Effect 4 Yeni Detaylar

Mass Effect serisi kaldığı yerden devam etmeyi planlıyor. Yapımcılar bu sefer oyunlarını yeni nesil ve son zamanlarda çıkan en iyi oyunlar arasına sokma peşinde. Serinin hayranlarını bu sefer çok detaylı bir Mass Effect oyunu bekliyor diyebiliriz.

Bu yeni oyunda yine 7 kişilik bir ekip toplayabiliyoruz. Topladığımız bu karakterlerin hikayeleri tabi ki birbirlerinden farklı olacak. Hepsinin kendine has bir macerası ve yaşamı olmuş olacak. Sonuçta onlarda Helius Cluster evreninin yaşayan birer parçaları. Yine serinin önceki oyunlarında olduğu gibi ekipteki karakterler bizim kararlarımıza karışabilecek. Tepkilerini yada desteklerini bildirecekler. Bu seferki Mass Effect oyunu Mass Effect 3 oyununun evreninden 4 kat daha büyük bir evrende geçecek. Andromeda Galaksisi'nde yer alan Helius Cluster hayli büyük yapılacağa benziyor. Oyunda insanlık için yeni bir yuva bulmaya çalışan bir gruba önderlik eden bir kaşifi yöneteceğiz. Keşiflerimiz sırasında kaynaklar toplayacak, koloniler kuracak, uzaylılar ve kanun kaçaklarıyla  karşılaşacağız.

Galakside yine bir çok bırakılmış, terk edilmiş, unutulmuş teknolojiler mevcut olacak. Bunlardan faydalar sağlayacağız. Bunları keşfedip kendi lehimize çevirebileceğiz. Ayrıca oyunda Craft sistemi biraz daha detaylı biraz daha gelişmiş olacak. Oyunda bulduğumuz bir çok eşyadan yeni eşyalar üretebileceğiz. Kolonilerimiz büyüdükçe kendimize birlikler toplayacak ve yapay zekayı galaksinin çeşitli yerlerinde görevlere göndereceğiz. Yapımda Strike Team görevlerinin de bulunacağı belirtiliyor.

Ayrıca oyunun multiplayer modu diğer oyunlara nazaran daha farklı olacağı ve bu sefer Horde Mode yer alacağı söylentiler arasında. Gittikçe zorlaşan düşmanlara karşı kazandığımız her zaferde gelen puanlarla oyunun multiplayer modunda kullandığımız karakteri geliştirebilecek veya bu puanları senaryo modunda harcayabileceğiz. Bu yeni Horde Mode için söylenenler arasında üç arkadaşımızla birlikte dalga dalga gelen düşmanlara karşı mücadele vereceğiz. Yapımcılar Mass Effect 4 dediğimiz fakat ismi henüz kesinlikle tamamen kesinleşmemiş olan İsimsiz Mass Effect oyunlarını serinin en iyi oyunu yapabilecekler mi ? Bunca çıkan mükemmel oyunların arasında bakalım bu güzel seri neler yapacak hep birlikte göreceğiz.

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title