Haberler

Maski Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir'den Doğanşehir'e Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Doğanşehir İlçesinde yapılan içme suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarını inceledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Doğanşehir İlçesinde yapılan içme suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarını inceledi.

İlk olarak Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük'ü makamında ziyaret eden Özdemir, daha sonra Doğanşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu aşure etkinliğine katıldı.

Vahap Küçük'ten teşekkür

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, içme suyu ve kanalizasyon alt yapı sıkıntılarının uzun yıllardan beri var olduğunu dile getirerek, "Doğanşehir'imizin alt yapısı ilerden beri yapılmamış. 50-60 senelik bir belediye alt yapıya girmemiş. Büyükşehrimiz ve MASKİ buranın projesini yaparak çalışmalarına başladı. Çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır başta olmak üzere MASKİ Genel Müdürümüz Dr. Özgür Özdemir'e, müteahhidimize ve tüm ekiplere teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun" dedi.

"18 Milyon TL'lik bir yatırım yapıyoruz"

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir ise, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Doğanşehir İlçesi'nin alt yapı sorunun ortadan kalkacağını kaydederek, "Malatya genelinde maliyeti 110 milyon TL olan 50'nin üzerinde yatırımız devam ediyor. 28 aylık sürede yapmış olduğumuz yatırım 955 kilometre. Bu yatırımlarımızdan bir tanesi de Doğanşehir İlçemizde devam ediyor. Yaklaşık maliyeti 18 milyon TL. İçme suyu ve kanalizasyon olarak ilçemizin alt yapısını tamamen yeniliyoruz. 4-5 aydır işimiz devam ediyor. Gayet güzel iş çıkıyor. 2017 yılında çalışmaları tamamladıktan sonra arıtma tesisi yapacağız. Doğanşehir ilçemizin uzun yıllar alt yapı sorunu ortadan kalkmış olacak. Vahap Küçük Başkanıma verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Malatya'mıza Doğanşehir'imize hayırlı olsun" diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Belediye Başkanı Vahap Küçük ziyaretinin ardından, Başkan Vahap Küçük ile birlikte yapımı devam eden içme suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Özdemir, daha sonra Doğanşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu aşure etkinliğine katıldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vahap Küçük Doğanşehir Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title