Haberler

Maski'den Kırkağaç'taki Çalışmalara Yakın Takip

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya ile birlikte Kırkağaç’ta yapılan çalışmaları yerinde incelemek amacıyla ilçeyi ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya ile birlikte Kırkağaç'ta yapılan çalışmaları yerinde incelemek amacıyla ilçeyi ziyaret etti.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, 15 ilçede yer alan MASKİ birimleriyle sürekli koordinasyonu sağlamak amacıyla düzenlediği ilçe gezilerine devam ediyor. Genel Müdür Coşkun, MASKİ'nin Kırkağaç'ta yürüttüğü çalışmaları yakından takip etmek amacıyla, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya ile birlikte ilçeyi ziyaret etti. Ziyarette Coşkun ve Yalçınkaya'yı, Büyükşehir Belediyesi ilçe Koordinasyon İşleri Müdürü Ali Rıza Duman ve MASKİ Kırkağaç Sorumlusu Ersin Bülbül karşıladı. Öncelikle ilçe hizmet binasında MASKİ'nin çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgi alan Genel Müdür Coşkun, ilçede belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda yapılması gereken çalışmaların hızlandırılması konusunda özen gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Toplantının ardından Genel Müdür Coşkun, Genel Sekreter Vekili Yalçınkaya ile Kayadibi Mahallesi'nde yer alan eski malzeme deposunu gezerek incelemelerde bulundu. İlçede yürütülen altyapı çalışmalarında kullanılan malzemelerin muhafaza edildiği eski deponun revize edilerek yenilenmesi talimatını verdi. Yapılacak yeni depo sayesinde malzemelerin daha sağlıklı ve rahat şekilde depolanması sağlanacak.

"Kırkağaç'a hizmetlerimiz sürecek"

MASKİ Genel Müdürü Coşkun ziyaretle ilgili olarak, "Manisalı vatandaşlarımıza ulaştırdığımız hizmeti daha da kaliteli hale getirmek için ilçe ilçe gezerek, çalışmalarımızı yakından takip etmeye özen gösteriyoruz. Kırkağaç ilçemizde de vatandaşlarımız tarafından birimimize iletilen talepleri dinledik, notlar aldırdık. Bunların çözümü için gerekli çalışmaları ivedilikle başlatarak, ilçemizdeki hizmetlerimizi sürdüreceğiz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yaşar Coşkun Kırkağaç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title