Haberler

Maski'den Alaşehir'e Sondaj Hamlesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir'in yetersiz su problemine, 8 mahallede gerçekleştireceği sondaj çalışmalarıyla çare oluyor.

2 mahallede başlayan çalışmalar, bu hafta içerisinde hızını artırarak sürecek.

MASKİ Genel Müdürlüğü'nün Manisa'nın 17 ilçesinde çıktığı sondaj atağıyla mahallelerin ihtiyacını karşılayacak su temin ediliyor. MASKİ, Alaşehir'de 8 mahallede sondaj çalışması yaparak, yetersiz gelen su sorununu ortadan kaldırıyor. Gülenyaka ve Çarıktekke mahallelerinde başlayan sondaj kuyusu açma işlemleri, bu hafta içerisinde de İsmailbey, Serinyayla, Dağarlar, Çarıkbozdağ, Bahadır ve Bahçeli mahalleleri ile devam edecek.

İÇME SUYU İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

MASKİ'nin ilçede gerçekleştireceği sondajlarla ilgili olarak Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban da MASKİ Genel Müdürlüğü'nü ziyaret etti. MASKİ Genel Müdür Vekili Mahmut Bilgen'in makamında ağırladığı Karaçoban'a, Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, İçme Suyu Daire Başkanı Hakan Açabay da eşlik etti. Görüşmede, MASKİ'nin ilçede devam eden ve yeni başlayacak sondaj çalışmalarına ilişkin detaylar konuşuldu.

YEDEK SONDAJLARLA SU SIKINTISI YAŞANMAYACAK

Çalışmalarla ilgili bilgi veren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, "Manisa'mızın bütün ilçelerine yeterli su sağlamak için başlattığımız çalışmalarımız bütün hızıyla sürüyor. Alaşehir ilçemizde de 8 mahallemizde sondaj kuyusu açıyoruz. Jeoloji mühendisi arkadaşlarımız tarafından Çarıkbozdağ, Bahçeli ve Bahadır mahallelerimize ortak bir çözüm üretmek için gerekli etüt çalışmaları yapılıyor. Çarıkbozdağ mahallemizde de ayrıca bir sondaj çalışmamız olacak. Yedek sondajlar da açarak vatandaşlarımızın su sıkıntısı çekmesinin önüne geçmeyi amaçlıyoruz. Ekiplerimiz şuan 2 mahallede sondaj kuyusu açma işlemine başladı. Diğerleri de bu hafta içerisinde başlayacak" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karaçoban Alaşehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title