Haberler

MASKİ'de Çalışanların Paralarının Azaltılacağı İddia Edildi

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nde (MASKİ) çalışan personellerin maaşlarının azaltılacağını iddia etti.

Kaya, personellerin 'maaşlarının fazla' olduğu gerekçesiyle, maaş azaltılmasına gidileceği yönünde duyumlar aldıklarını ileri sürerek, şunları söyledi, "MASKİ çalışanlarının maaşlarının fazla olduğu öne sürülerek, maaşlarının azaltılacağı konuşulmaktadır. Ancak bunlar bir iddiadır. MASKİ personelinin bu konuda korku ve tereddütleri var. MASKİ idarecileri tarafından personellere, 'maaşlarının azaltılacağı' yönünde söylemlerde bulunulduğu bize iletildi. Yetkililere soruyoruz, bu iddia doğru mu? Yıllardır çalışan personel üzerinde baskı yapılarak, maaş indirimine gidilmek istenilmesi söz konusudur. Bu konuda yetkililerin bir açıklama yapmasını bekliyoruz." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mehmet Ali Kaya Yeşilyurt Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title