Haberler

Maski Çalışmalarına Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde çalışmalarına devam ediyor.

MASKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 2016 yılında yapılacak olan çalışmalar kapsamında Doğanşehir Elmalı Mahallesinin içmesuyu ve kanalizasyon sorunu çözüldü.

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, yaptığı açıklamada, mahallenin su deposunun bakımsız ve kullanılamaz halde olduğu için yeni depo yapıldığını belirtti.

MASKİ Genel Müdürü Özdemir, "Mahalle muhtarımızın müracaatı üzerine ekiplerimizi mahallemize gönderdik. Gerekli incelemelerin ardından eski su deposunun bakımsız ve kullanılamaz halde olduğu ortaya çıktı. Eski deponun hemen yanına 200 metreküplük yeni su deposu yapıyoruz. İnşaatına başlandı. Temel kısmı tamamlandı. En Kısa süre içinde kalan kısım yapılarak yeni su deposunu faaliyete geçireceğiz. 200 metreküplük su deposunun yanı sıra mahallemize bin 828 metre kanalizasyon hattı döşedik. Bin 500 kişilik fosseptik kuyusunun temelini attık. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mahalle halkımız, rahata kavuşmuş olacak" ifadelerini kullandı.

Elmalı Mahalle Muhtarı Servet Demirtaş ise, su ve kanalizasyonla ilgili sıkıntıları Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü'ne dilekçeyle bildirdiklerini belirterek, MASKİ'nin en kısa süre içinde soruna çözüm bulduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Doğanşehir Malatya Elmalı Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title