Haberler

Maskf'de Seçim Heyecanı

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda (MASKF) mevcut Başkan Seyfullah Özdemir güven tazeledi.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda (MASKF) mevcut Başkan Seyfullah Özdemir güven tazeledi.

MASKF 13. Olağan Genel Kurulunu, TFFHGD Malatya Şubesi'nin toplantı salonunda gerçekleştirdi. Mevcut başkan Seyfullah Özdemir ile Ali Kayaduman'ın yarıştığı seçimde 126 delege oy kullandı. Seçimde 114 oy alan Seyfullah Özdemir, yeniden Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı görevine seçildi. Diğer aday Ali Kayaduman ise 12 oy aldı.

Seçim sonrası bir konuşma yapan MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, yıllardır Malatya amatörü için gece gündüz demeden çalıştıklarını, bundan sonrada çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Özdemir, kendilerine duyulan güvenle birlikte sorumluluklarının daha da arttığını ifade ederek, "Biz görev ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Malatya amatörleri için elimizden gelen en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bu genel kurulda da kazanan Malatya amatörleri oldu" dedi.

Yeni dönemle ilgili bazı hedeflerinin olduğuna da dikkat çeken Özdemir, Malatya amatörü adına var güçleriyle çalışmalara devam edeceklerini dile getirdi. Seyfullah Özdemir başkanlığındaki MASKF yönetiminde şu isimler yer alıyor:

"Kahraman Fırat, Rıfat Türkmen, Hacı Şaban Sağlam, Ali Karakaş, Aziz Yiğit, Sedat Kayış, Adnan Fırat, Erol Akdeniz, Cemal Top, Nurettin Uçar, Ergin Turan, Metin Kanat, Erkan Van, İbrahim Coşkun ve Aziz İnce." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Fırat Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title