Haberler

"Maskeli Beşler"in Kuyumcu Soygunu Kamerada

Güncelleme:

Beyoğlu'nda yüzleri maskeli 5 kişi, kuyumcu dükkanı soydu. Soyguncular, çaldıkları altınlarla kayıplara karışırken soygun anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Beyoğlu'nda bir kuyumcu dükkanında meydana gelen soygun güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

SOYGUN GÜVENLİK KAMERASINDA

Olay saat 04.45 sıralarında meydana geldi. Maskeli 5 kişi tarafından gerçekleştirilen soygun güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde yüzleri maskeli 5 kişinin kuyumcu dükkanın önüne gelmesi, etrafı kontrol etmeleri ve otomatik kepengi kaldırmaları görülüyor. Uzun süre kepengi kaldırmaya çalışan soyguncular, kepengi açtıktan sonra demir levyelerle kapının camını kırıyor. Kırılan camdan içeri giren bir hırsız içeriden yaklaşık 7 bin liralık altını alıyor. Maskeli soyguncular alarmın da çalmasıyla kaçıyor.

UZUN SÜRE CAMI KIRMAYA ÇALIŞMIŞLAR

Kuyumcu dükkanı çalışanı Yüksel Erdemir, 'Sabah telefonumuza gelen alarm ikazı ile dükkana geldik. Dükkanın kepengi kaldırılarak kapı camı kırılmış. Kapı camı darbeye dayanıklı olduğu için uzun süre camı kırmaya çalışmışlar. Cam kırıldıktan sonra içeri giren bir kişi tezgahtaki malzemeleri alarak kaçmış. Biz elimizden gelen tedbiri aldığımız için fazla bir şey alamamışlar. 6-7 bin liralık altın alarak kaçmışlar" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beyoğlu Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title