Haberler

Masiad Yönetiminden Metin'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Manavgat Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Manavgat Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Turgay Akar başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Ünal, Süleyman Öz, Okan Akın, Aykut Kaya ve Hüseyin Cengiz hazır bulundu.

3'üncü dönem Ziraat Odası başkanlığına seçilen Rasim Metin, "Ziraat Odası olarak çiftçilere vermiş oldukları hizmetler hakkında detaylı bilgi verdi. Metin, "Çiftçimizin bize duyduğu güveni boşa çıkarmayarak elimizden gelen hizmetleri tüm gücümüzle çiftçimize seferber edeceğiz"dedi.

MASİAD Başkanı Turgay Akar, özellikle son dönemde Ziraat Odası ve TÜVTÜRK'ün anlaşması ile köylerimizde yapılan traktör vizelerinin son derece olumlu olduğunu ve bu dönemde de Ziraat Odasından böyle güzel hizmetler beklediğini söyledi.

MASİAD Başkanı Turgay Akar ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, kendilerine teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Ünal Aykut Kaya Okan Akın Manavgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title