Haberler

Masiad Yönetiminden Başkan Sözen'e Ziyaret

Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği üyeleri, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) üyelerini ağırladı.

Ziyarete MASİAD Başkanı Turgay Akar ve yönetim kurulu üyeleri İbrahim Ünal, Süleyman Öz, Hüseyin Cengiz, Fatih Sözen, Şevki Öncel, Ali Yıldırım Kocabacak, Ahmet Refik İnci, Olgun Hayıt ve İsmail Şahin katıldı. MASİAD Başkanı Turgay Akar, Başkan Sözen'e ikinci döneminde başarılar diledi.

Başkan Sözen ise tüm sivil toplum örgütlerinin Manavgat'ın hak ettiği noktaya taşınmasında büyük rolü olduğunu, MASİAD'ı ise çok önemsediklerini dile getirdi. Sözen, şöyle konuştu:

"Büyüyen Manavgat'ımızda herkese, özellikle sivil örgütlere büyük işler düşüyor. Herkesin sorumluluk almasıyla Manavgat hak ettiği noktaya taşınır. Sivil toplum örgütlerine bu anlamda büyük görev düşmektedir. Biz her zaman belediyecilik anlayışımızda sivil örgütleri son derece önemsedik. Bundan dolayıdır ki sivil örgütlere kapımız her zaman açık oldu ve olmaya da devam edecektir. Manavgat'taki taşların yerine oturması, sivil toplum örgütlerinin faal olmasıyla sağlanacaktır. Her anlamda koordineli çalışmamız Manavgat'ın yararına olacaktır. Manavgat'ın gelişmesi adına MASİAD'da taşın altına elini koyan ve koyacak herkese teşekkür ederim." - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Cengiz İbrahim Ünal Şükrü Sözen Manavgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title