Haberler

Masiad ve Makine Mühendisleri Odası Yöneticilerinden Başkan Uğur Polat'a Ziyaret

Malatya Sanayiciler ve İş Adamları Derneği ı (MASİAD) Başkan İbrahim Güngör ve Malatya Makine Mühendisleri Odası Başkanı Erdal Yavaş, beraberinde bir heyet ile birlikte Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Malatya Sanayiciler ve İş Adamları Derneği ı (MASİAD) Başkan İbrahim Güngör ve Malatya Makine Mühendisleri Odası Başkanı Erdal Yavaş, beraberinde bir heyet ile birlikte Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt'un tarihinden turizmine kadar birçok özelliği bünyesinde bulunduran özel bir ilçe olduğunu söyledi. Yeşilyurt'un her geçen gün daha da değerlendiğini ifade eden Başkan Polat, "Yeşilyurt'ta' yeni bir dönem başladı. Yeşilyurt için bir şans. Yeşilyurt'un marka bir ilçe olmak gibi büyük bir hedefi var. Bunun için önce belediyecilikte marka olmak önemli. Tüm sivil toplum kuruluşları ile birlikte bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da şeffaf ve katılımcı yönetim tarzıyla, Yeşilyurt'un geleceğine katkı koymak için çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Başkan Polat, kent için fikir üreten herkesin desteğini beklediklerini de ifade ederek, "Yeşilyurt en çok konuşulan belediyelerden birisi olacak" dedi.

Malatya Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (MASİAD) Başkan İbrahim Güngör ise, "Büyük bir hizmet üstlendiniz. Kadronuzla bunu başaracağınıza inancımız tam. Görevinizde başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı. Güngör, Malatya'nın büyük şehir olmasıyla birlikte oluşturulan merkez ilçe Yeşilyurt'un nüfusunun 300 bin'e yakın olduğunu ve birçok ilden büyük olduğunu belirterek, "Büyük şehir belediyesi ile uyum içerisinde çalışıp, büyük hizmetler bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Malatya Makine Mühendisleri Odası Başkanı Erdal Yavaş da, "Yeşilyurt'umuz için hizmet dolu bir beş yıl geçiririz. Bizim beklentimiz budur. Görevinizde başarılar diliyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur Polat Yeşilyurt Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title