Haberler

Masa Tenisinde Yazır Fevziye Polat İlköğretim Okulu Antalya Şampiyonu Oldu

Antalya Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde düzenlenen "Küçük Erkekler Masa Tenisi Turnuvası"nda, Korkuteli Yazır Fevziye Polat İlköğretim Okulu Antalya Şampiyonu olarak Türkiye finallerinde Antalya’yı temsil etmeye hak kazandı.

Antalya Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde düzenlenen "Küçük Erkekler Masa Tenisi Turnuvası"nda, Korkuteli Yazır Fevziye Polat İlköğretim Okulu Antalya Şampiyonu olarak Türkiye finallerinde Antalya'yı temsil etmeye hak kazandı.

Beden Eğitimi Öğretmeni Nihat Duman nezaretinde çalışan ve Durali Demir, Hüseyin Çetinkaya, Muhammet Kırgöz ve Hasan Çadıl'dan oluşan Yazır Fevziye Polat İlköğretim Okulu Küçük Erkek Masa Tenisi Takımı, 16 takımın mücadele ettiği finallerde Manavgat Özel Başarı Koleji ile birlikte finale kaldı. Manavgat Özel Başarı Koleji'ni 3-2 yenen Fevziye Polat İlköğretim Okulu takımı Antalya Şampiyonu oldu.

Okul Müdürü Yasin İleritürk başarılı sporcularını kutlayarak, "Öğrencilere ve onlara destek veren öğretmenler ve velilere teşekkür ediyorum. Türkiye Şampiyonası'nda da başarılı sonuçlar bekliyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Antalya Türkiye Yazır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title