Haberler

Masa Tenisinde Ödüller Dağıtıldı

Erzurum GHSİM ile Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Polis Haftası Masa Tenisi Müsabakaları ödül töreni ile sona erdi.

Erzurum GHSİM ile Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Polis Haftası Masa Tenisi Müsabakaları ödül töreni ile sona erdi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü ve Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Polis Haftası Masa Tenisi Müsabakaları sona erdi. Her yaş grubundan vatandaşın katıldığı ve iki gün süren müsabakalar büyük bir ilgi gördü. 200'ü aşkın katılımcı ile 10 ayrı masada yapılan masa tenisi müsabakalarında dereceye girenlere Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy ile diğer davetliler tarafından madalya ve Cumhuriyet altını hediye edildi.

KARABÖRK İLE ARISOY'AN GÖSTERİ MAÇI

Erzurum'da Yakutiye Spor Salonu'nda düzenlenen Polis Haftası Masa Tenisi Müsabakalarını Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Durmuş izledi. Nefesleri kesen müsabakalarda Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy'da bir gösteri maçı yaptı. Oldukça çekişmeli geçen maçta spor severler iki başarılı bürokratı alkışladı.

DURMUŞ MASA TENİSİ ETKİNLİKLERİ DEVAM EDECEK

Erzurum Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Durmuş, düzenlenen müsabakalara katılımın bir hayli yoğun olduğunu belirterek, "Biz Erzurum'da Polis Haftası münasebetiyle masa tenisi turnuvası yaptık. Hakemlerimiz çok başarılı maçlar yönetti. Sporcular kıran kırana mücadele etti. Masa tenisinde yılın 12 ayı hız kesmiyoruz. Hemen hemen her hafta etkinliklerimiz var. Bu etkinliklerimiz tüm hızıyla devam edecek" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Polis Haftası Yakutiye Karabörk Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title