Haberler

    Martinez Transferinde Sona Doğru!

    Bordo-mavilililer, Torino'da forma giyen 23 yaşındaki hücum oyuncusu Josef Martinez ile her konuda anlaştı.

    Bordo-mavilililer, Torino'da forma giyen 23 yaşındaki hücum oyuncusu Josef Martinez ile her konuda anlaştı. İtalyan ekibine 750 bin euro kiralama bedeli öneren Karadeniz ekibi, görüşmelerini sürdürüyor



    Trabzonspor'da yoğun şekilde devam eden transfer çalışmalarında son aşamaya gelindi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın, "Ofansif bir orta saha veya hücum oyuncusu alırsak çok daha güçleniriz" şeklinde talepte bulunmasının ardından yönetim, çalışmalarını hızlandırdı.Fotomaç'ın haberine göre Torino'da forma giyen 23 yaşındaki Josef Martinez'in transferi için bir süredir uğraş veren bordo- mavililerin, 1.72 boyundaki futbolcuyu kiralık gelmeye ikna ettiği ancak kulübüyle görüşmelerin sürdüğü belirtildi.



    [haber=26179]



    Bu transfer için maksimum 750 bin euro kiralama bedeli vermeyi gözden çıkaran yönetimin, oyuncuya da yarım sezon için 500 bin euro önerdiği öğrenildi.



    USTA DA ÇOK İSTİYOR



    Uzun zamandır takip edilen Martinez'in transferinin sonuçlandırılması için Başkan Muharrem Usta'nın çok istekli olduğu öğrenildi.



    Genç yıldızın Trabzonspor'a transferiyle ilgili, "Kulübümün vereceği karara göre hareket edeceğim" dediği dile getirildi. Fazla forma şansı bulamamaktan yakındığı için ayrılmak isteyen Martinez'in piyasa değeri 2 milyon euro civarında.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Trabzonspor Ersun Yanal Karadeniz Torino Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title