Haberler

Martin Linnes, İyi Performansıyla Formayı Lionel Carole'den Aldı

Güncelleme:

Galatasaray'da orijinal pozisyonu sağ kanat olan fakat geçtiğimiz maçta sol kanatta oynayıp performansıyla göz dolduran Martin Linnes, Lionel Carole'den formayı kaptı.

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Sarı kırmızılı takımda Bursaspor ile oynanan maçta sol bekte forma giyen Martin Linnes'in sergilediği başarılı performans Lionel Carole'ü yedek kulübesine gönderecek.

RİEKERİNK MEMNUN KALDI

Milliyet'in haberine göre; Sarı-kırmızılı takımda, geçen hafta sarı kart cezalısı olması nedeniyle görev almayan Carole'ün bugün oynaması beklenirken, Riekerink'in bu beklentilerden farklı hareket edeceği öğrenildi. Sağ bek olmasına rağmen Bursaspor karşısında savunmanın solunda görev alan Linnes'ten memnun kalan Hollandalı teknik adamın, Carole'ü kenarda oturtacağı ve Linnes ile devam edeceği öğrenildi.

TOLGA CİĞERCİ YİNE YOK

Cim-Bom'da sakatlığı nedeniyle Bursa maçında forma giyemeyen, bu hafta da antrenmanlarda yeterince yer alamayan Tolga Ciğerci yine görev yapamayacak. Tolga'nın ayağındaki ödemin hala geçmediği, bu nedenle forma şansı bulamayacağı dile getirildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Martin Linnes Galatasaray Kasımpaşa Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title