Haberler

Mart Ayı Gaziemir'de Sanatla Geçecek

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında İzmir’in Gaziemir ilçesinde düzenlenecek olan etkinlikler programı, her yaştan ve kesimden vatandaşı bir araya getirecek.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında İzmir'in Gaziemir ilçesinde düzenlenecek olan etkinlikler programı, her yaştan ve kesimden vatandaşı bir araya getirecek.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, Gaziemir ilçesinde düzenlenecek olan etkinliklerde tiyatro, konser ve sergilerle katılanlar unutulmaz bir gün yaşayacak. Programlarda yer alan etkinlik takviminde, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) düzenlediği 33'üncü Tiyatro Festivali kapsamında sahnelenecek oyunlarda yer alıyor. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nün Sarnıç Kaplanlar Düğün Salonu'nda düzenlenecek özel matineyle kutlanacağı etkinlik takviminde, Cumhuriyet Semt Evleri sergisi de yer alıyor. İBB İzmir 6. Kadın Festivali Kadınlar Günü Fuarı kapsamında ise, Cumhuriyet Semt Evleri kursiyerlerinin ürünleri 7-10 Mart tarihlerinde fuar 6 No'lu salonda sergilenecek.

Ayrıca her ay çocuklara özel etkinlikler düzenleyen Gaziemir Belediyesi, Mart ayı etkinlik takviminde de çocukları unutmadı. Tiyatro sever minikler, Atatürk Kültür Merkezi'nde 5 Mart günü saat 15.00'de Bilgisayar ne Sayar, 20 Mart saat 13.30'da Bremen Mızıkacıları, 26 Mart saat 16.00'da Tiyatro Zamanı isimli çocuk oyunlarını seyredebilecek. Belediyenin sanat etkinliklerini ilgiyle takip eden yetişkinler ise, İBB 33. Tiyatro Festivali kapsamında Gaziemir AKM'de sergilenecek oyunlarla tiyatroya doyacak. Tiyatro severler, 27 Mart saat 20.00'da Dünya Tiyatrolar Günü'ne özel sergilenecek İstibdat Kumpanyası, 30 Mart saat 20.00'da ise Savaş Oyunu isimli oyunu seyredebilecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akm Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title