Haberler

Marquez Seriye Başladı!

Repsol Honda'nın İspanyol pilotu Marc Marquez, Red Bull Americas Grand Prix’sinde de ilk sırayı alarak sezona ikide iki yaparak başladı!

MotoGP'de sezonun ikinci yarışında da zafer Marc Marquez'in oldu! Repsol Honda pilotu, baştan sona üstün bir performans çizdiği günde sorunsuz bir yarış çıkartarak sezona ikide iki yaparak start vermiş oldu.

MotoGP'nin genç şampiyon pilotu olan Marc Marquez, başarısının tesadüf olmadığını Red Bull Americas Grand Prix'sinde bir kez daha kanıtladı. Pole pozistonyan başladığı yarışı rahat bir şekilde kazanan Repsol Honda'nın İspanyol sürücüsü, rakiplerine de sezonun geri kalanı için gözdağı verdi.

Marquez'i Repsol Honda'dan takım arkadaşı podyumda ikinci olarak takip ederken, Ducati'den Andrea Dovizioso üçüncü sıradan damalı bayrağı gördü. Yarışta dördüncülük LCR Honda'dan Stefan Bradl'ın olurken, beşinci sıra Tech 3 Yamaha'dan Bradly Smith'e gitti.

MotoGP'nin efsane pilotu Valentino Rossi'nin sekizinci tamamladığı Amerika'da Yamaha'dan takım arkadaşı Jorge Lorenzo, erken start alması nedeniyle verilen cezanın da etkisiyle ancak onuncu olabildi.

MotoGP'de sezonun üçüncü yarışına 27 Nisan'da Arjantin ev sahipliği yapacak.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Honda Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title