Haberler

Marmaris'te Tekne Turlarına Büyük İlgi

Kordon Caddesi, Saman İskelesi ve Yat Limanı'nda sıralanan ve boyları 15 ile 30 metre arasında değişen 200'e yakın tur teknesi, öğle yemeği dahil kişi başı 20 ile 40 lira arasında değişen cazip ücretiyle yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor.

Kordon Caddesi, Saman İskelesi ve Yat Limanı'nda sıralanan ve boyları 15 ile 30 metre arasında değişen 200'e yakın tur teknesi, öğle yemeği dahil kişi başı 20 ile 40 lira arasında değişen cazip ücretiyle yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor. Günü birlik mavi turlarla Cennet, Bedir, Çiftlik ve Kumlubük adalarını dolaşan tekneler, tatilcilere yılın yorgunluğunu geride bırakmanın fırsatını sunuyor. Mavi ve yeşilin her tonunun bulunduğu koylarda denize giren tatilciler, bol bol hatıra fotoğrafı çektiriyor. Dans yarışması gibi çeşitli etkinliklerle eğlencede hız kesmiyor.

Tur teknesi sahibi ve kaptanı Ali Berk, İlçemize gelen yabancı turistler ve vatandaşlarımızın olmazsa olmazları arasında ilk sırayı alan günü birlik koy turlarıdır. Turistlerin huzur ve güvenli şekilde turlara katılarak eğlenmeleri için hizmetimizi yapıyoruz. Bayram boyunca da büyük-küçük yaklaşık 200 tekne yoğun program yapacaktır. Dünya'nın İncisi olarak bilinen Marmaris'in neden bu isme sahip olduğunu mavi ve yeşilin her tonunun bulunduğu koy ile adaları gören turistler daha iyi anlıyor dedi. Marmaris'e tatile gelen arkadaşlarından hep duyduğunu ve merak ettiğini dile getiren Mehmet Koşar, Bayram tatili için geldim ve ilk defa katıldığım tur mükemmel idi. Marmaris'e gelenlerin mutlaka yapmasını tavsiye ediyorum dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title