Haberler

Muğla'da Taksi Tarifelerinde İndirime Gidildi, Taksiciler İsyan Etti

Güncelleme:

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi, 2017 yılı için zam yapmadığı taksi tarifelerinde 50 kuruş indirime gitti. Taksiciler, hem indirime, hem de indirim için taksimetrelerin ayarlanmasına 200 lira ödeyecek olmalarına tepki gösterdi, "Bu gidişle plakaları satacağız" dedi.

"GİDERLERİMİZ O KADAR ÇOK Kİ TAKSİ PLAKALARIMIZI SATILIĞA ÇIKARACAĞIZ"

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi, taksimetre ücretlerinde 50 kuruş indirim kararı aldı. Karar taksiciler tarafından tepkiyle karşılandı. Taksimetreleri ayarlatmak için de kendilerinden 200 lira istenen taksiciler, "Ücretlere zam yapılmadığı gibi bir de aşağıya çekildi. Bu da yetmezmiş gibi, taksimetre ayarı için 200 lira isteniyor. Evimize ekmek götüremezken UKOME böyle bir karar aldı. Bütün gün boyunca iş olmuyor, öylece oturuyoruz. Gececi arkadaşlar da sabaha kadar 2-3 servisi ancak yapabiliyor. Gündüz de 2-3 servisi geçmiyor. Bunun hepsi kar olsa ne olacak? Giderlerimiz o kadar çok ki bu durumda taksi plakalarını satılığa çıkaracağız ama, alıcı çıkar mı onu da bilmiyoruz." dediler.

"UYGULAMA TAKSİCİ ESNAFINI MAĞDUR EDECEK"

Marmaris Şoförler Odası Başkanı İbrahim Tarım da, uygulamanın taksici esnafını mağdur ettiğini, ellerinden bir şey gelmediğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ulaşım Koordinasyon Merkezi Marmaris Muğla Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title