Haberler

Marmaris'te Silahlı Kavga: 5 Yaralı

Marmaris'te bir apart otelin çalışanları ile berber dükkanı çalışanları arasında çıkan kavgada 5 kişi pompalı tüfekle yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Çıldır Mahallesi 208 Sokak'taki bir apart otelin çalışanlarıyla yakında bulunan berber dükkanının çalışanları arasında, tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bir kişi, pompalı tüfekle gruba ateş açtı. Olayda M.Ö. (30), M.B. (33), F.Ö. (21), İ.O. (35) ile S.P. (25) yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar, Marmaris Devlet Hastanesi ve Ahu Hastanesine kaldırıldı. Tedavileri süren yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Olaydan sonra kavgaya karıştıkları tespit edilen 10'a yakın kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin, Marmaris Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürodaki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Kaynak: AA / Yerel

Marmaris Çıldır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title