Haberler

Marmaris'te Şiddetli Lodos Etkili Oluyor

Marmaris'te şiddetli lodos etkili oluyor MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde saatteki hızı 45 kilometreyi bulan lodos, hayatı olumsuz etkiliyor.

Marmaris'te şiddetli lodos etkili oluyor

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde saatteki hızı 45 kilometreyi bulan lodos, hayatı olumsuz etkiliyor. Beş metreyi bulan dalgalar nedeniyle Yat Limanı ve Kordon Caddesi yürüyüş yolu suyla dolarken, küçük bir balıkçı teknesi ise sulara gömüldü. Apartmanların çatı katlarındaki çanak anten ve levhalar yerinden söküldü.

Marmaris'te bugün saat 17.00'den itibaren saatteki hızı 45 kilometreyi bulan lodos, yaşamı olumsuz etkiliyor. Günübirlik gezi ve balıkçı tekneleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ilçe körfezindeki korunaklı iskelelere demirlerken; bazı apartmanların çatı katlarındaki çanak anten ve levhalar yerinden çıkarak yollara düştü. Marmaris- İçmeler 8'inci kilometresinde yola düşen küçük kaya parçaları trafikte aksama yarattı. Yat Limanı'nda bağlı iki metrelik bir balıkçı teknesi ise sulara gömüldü. Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı ekipleri, telsizle anons yaparak kaptanların korunaklı limanlara çekilmesini istedi.

BAZI VATANDAŞLAR RÜZGARI EĞLENCEYE ÇEVİRDİ

Yat Limanı ve Kordon Caddesi'nde dalgaların boyu beş metreyi bulmasıyla yürüyüş yolu suyla doldu. Kafeterya ve restoran çalışanları, dışarıda bulunan sandalye ile masalarının uçmaması için iple bağladı. Yaşanan şiddetli lodosu eğlenceye çeviren bazı vatandaşlar, dalgaları ardına alarak özçekim yaptı. Kimileri çocuklarıyla birlikte dalgaların oluşturduğu manzarayı seyretmek için Yat Limanı'na geldi. Limana bisiklet ve motosikletleriyle giriş yapan kimi vatandaşlar, yürüyüş yolunu kaplayan dev dalgalarda ıslandı.

Muğla Valiliği, kamu kurum kuruluşları ve basın mensuplarına gönderdiği elektronik posta yoluyla bugün(cumartesi) akşam ve Pazar günü şiddetli lodos ile aralıklı sağanak yağış uyarısı yaptı.

Marmaris Meteoroloji yetkilileri, "Cumartesi akşam başlayacak sert rüzgarlar gece boyunca ve yarın devam edecektir. Rüzgar takriben 35-55 kilometre arasında seyredecektir. Aralıklı olarak sağanak yağmur etkisini gösterecektir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title