Haberler

Marmaris'te Şeker Gibi Denetleme

Marmaris'te şeker gibi denetlemeMUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde Kurban Bayramı için denetimlerini arttırarak sürdüren güvenlik kuvvetleri, vatandaşlara şeker ve kolonya ikram etti.

Marmaris'te şeker gibi denetleme

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde Kurban Bayramı için denetimlerini arttırarak sürdüren güvenlik kuvvetleri, vatandaşlara şeker ve kolonya ikram etti.

Marmaris'te polis, jandarma ve sahil güvenlik ekipleri, arife günü başlayan gece-gündüz denetimlerini Kurban Bayramı'nın birinci günü de devam ettirdi. Güvenlik kuvvetleri ilk olarak vatandaşların bayramını kutlayarak, şeker ve kolonya ikram etti. Ardından araçların kontrol edilerek, vatandaşların sicil taraması yapıldı. Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı ekipleri, hücum botlarla ilçe körfezinde dolaşarak, su sporları istasyonlarını kontrol etti. Günübirlik gezi turları düzenleyen teknelere çıkan ekipler, hem vatandaşın bayramını kutladı hem de genel bilgi taraması yaptı. Gemilere çıkan askerler, vatandaşları çevreyi temiz tutmaları ve kirletenleri bildirmeleri konusunda uyardı. İlçe merkezinin en işlek Atatürk, Ulusal Egemenlik ve Kordon Caddesi'nde polisler kimlik kontrolü yaptı.

Jandarma ve Marmaris Bölge Trafik ekipleri, Marmaris- Muğla, Marmaris-Datça ve Marmaris-Turunç karayollarında araçlar ve vatandaşları kontrol etti. Sürücülere, uyulması gereken trafik kurallarının anlatıldığı el ilanları dağıtılarak hızlı seyretmemeleri konusunda bilgilendirmede bulunuldu.

63 BİN KİŞİ SORGULANDI

Güvenlik kuvvetleri, Marmaris ve çevresinde iki günde yaklaşık 20 bin aracı inceleyerek, 63 bin kişinin kimlik kontrolünü yaptığı öğrenildi. Ellerindeki tabletlerle 20 saniyede 1 kişinin kimlik bilgilerine erişen güvenlik kuvvetleri, haklarında mahkeme kararıyla zorla getirme, yakalama ve tutuklama kararı bulunan 57 kişiyi adli makamlara sevk etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Marmaris Muğla Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title