Haberler

Marmaris'te Öğrenciler Huzurevini Ziyaret Etti

MUĞLA (AA) – Marmaris ilçesinde huzurevini ziyaret eden öğrenciler, yaşlılara kitap okudu, canlı müzik eşliğinde şarkılar söyledi.

MUĞLA (AA) – Marmaris ilçesinde huzurevini ziyaret eden öğrenciler, yaşlılara kitap okudu, canlı müzik eşliğinde şarkılar söyledi.

Yaşlılar Haftası dolayısıyla Marmaris Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, bir kolejde eğitim gören öğrenciler, Marmaris Belediyesi Dinlenme ve Huzurevini ziyaret etti.

Ziyarette, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ve eşi Hülya Yüksel, Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, AK Parti Muğla milletvekili Nihat Öztürk'ün eşi Mübeccel Öztürk ve öğrencilerin öğretmenleri de bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, yaşlılara ve geçmişe saygıyı bir haftaya sığdırmanın mümkün olmadığını belirterek, "Bizler, sizler olduğunuz için varız. Öğretmen ve öğrencilerimizle yaşlılarımızdan bir nefes geçmişi yad etmek istiyoruz. Kaybettiğimiz bütün büyüklerimizi minnetle anıyorum" dedi.

Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel'in eşi Hülya Yüksel de birgün herkesin yaşlanacağını ifade ederek, "Büyüklerimizle olmaktan çok mutluyum ve duyguluyum. Büyüklerimiz bizim velinimetimiz. Sizleri çok seviyorum. Sağlık diliyorum." diye konuştu.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk'ün eşi Mübeccel Öztürk ise Yaşlılar Haftasını kutlayarak, "Onlar yaşlılarımız değil en büyük tecrübe abidelerimiz, Millet olarak örf adetlerimize düşkünüz. Öyle de olmamız lazım. Bugün burada olmaktan dolayı mutluyum" dedi.

Canlı müzik eşliğindeki şarkılarına eşlik eden huzurevi sakinleri, öğrencilerle birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

Kaynak: AA / Güncel

Züleyha Aldoğan Nihat Öztürk AK Parti Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title