Haberler

Marmaris'te Kaçırılmaktan Korkan 2 Turist Otele Sığındı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde tatil yapan İngiliz turistler 31 yaşındaki Gavid Riğht ile 27 yaşındaki Nicky Knobyo, bir taksi şoförünün kendilerini kaçırmaya kalkıştığını ileri sürerek telaşla otele sığındı.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde tatil yapan  İngiliz turistler 31 yaşındaki Gavid Riğht ile 27 yaşındaki Nicky Knobyo, bir taksi şoförünün kendilerini kaçırmaya kalkıştığını ileri sürerek telaşla otele sığındı. Emniyete götürülen turistlerden birinin alkollü olduğu ortaya çıktı.

Olay pazartesi günü saat 00.30 sıralarında, Yunus Nadi Caddesi'nde meydana geldi. Marmaris'te tatil yapan  İngiliz turistler Gavid Riğht ve Nicky Knobyo, telaşla cadde üzerindeki Cle Resort Otel'e girdi. Cam kapıyı arkadan kapatan turistler, resepsiyon görevlisinin sorularını yanıtsız bıraktı. Bunun üzerine otel çalışanı durumu polise bildirdi. İhbar üzerine caddede bulunan resmi ve sivil ekipler otele yönlendirildi. Karşısında polisi gören turistler, otelin cam giriş kapısını kilitledi.

Sorulara yanıt vermeyen turistlerin, açılmasın diye fazla yüklendikleri kapının camı kırıldı. 2 turist, elleri ve bacaklarından yaralanmalarına rağmen bu kez tuvalete kaçarak kapıyı kapattı. Peşlerinden tuvalete giden polis, güçlükle ikna ettiği turistleri ekip otosuyla Marmaris Devlet Hastanesi'ne götürdü. Turistlerin, kırılan cam nedeniyle vücutlarında oluşan kesiklere pansuman yapıldı. Ardından 2 İngiliz, Çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü. Yapılan kontrolde Gavid Riğht'ın 96 promil alkollü, arkadaşı Nicky Knobyo'nun ise alkolsüz olduğu tespit edildi.

'TAKSİCİ KAÇIRMAYA ÇALIŞTI' İDDİASI

İfadelerine başvuran turistler, yolda yürürken bir taksi şoförünün kendilerini zorla aracına bindirip kaçırmaya çalıştığını iddia ederek şunları anlattı:

"Korktuğumuz için hızla koşmaya başladık. Korku ile bir otele girdik. O sırada birkaç kişi otelden çıkmamız için uyardı. Biz de o kişilerin otele geleceğinden korkup cam kapıyı kilitleyip arkasında durduk. Kapıya gelen birkaç kişi polis olduklarını söyledi. Biz de o anki panikle inanmadık. Takip edenler olduğunu zannettik. Cam kapıya fazla yüklenince kırıldı. Hemen tuvalete doğru kaçıp kendimizi kilitledik. Sonradan polis olduğunu anladığımız kişiler bizi aldı. Kimseden davacı şikayetçi değiliz."

Otel Müdürü Coşkun Kökden de turistlerin otele verdikleri 250 sternlik zararı karşılaması üzerine şikayetçi olmadı. Polis turistlerin iddiası üzerine çevredeki ev ve iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntüleri ile MOBESE kayıtlarını incelemeye başladı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title