Haberler

Marmaris'te Festival Tadında Çocuk Şenliği

Muğla'nın Marmaris Belediyesi'nin bu yıl 11'incisini düzenlediği çocuk şenliği, festival havasında geçti.

Muğla'nın Marmaris Belediyesi'nin bu yıl 11'incisini düzenlediği çocuk şenliği, festival havasında geçti. Yaklaşık 5 bin kişi etkinlik alanını doldururken, süper kahraman kostümlü animatörler ile palyaçolar çocukları eğlendirdi.

Marmaris Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bu yıl 11'incisi düzenlenen çocuk şenliği, 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda yapıldı. Bugün saat 16.00'da başlayan etkinliğe, CHP'li Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Belediye çalışanları şenlikte, Türk Bayrağı ile üzerinde Türk Bayrağı işlemesi bulunan balon dağıttı. Süper kahramanlar Örümcek Adam ve Batman ile palyaço kıyafetli animatörler, çocukları eğlendirdi. Güney Ege Aşçılar Derneği'nin (GEMAD) açtığı stantlarda ekmek arası döner, ayran ve meyve suyu ikram edildi. Çocuklara ayrıca elma ve pamuk şekeri dağıtıldı.

RESİMLER SERGİLENDİ

Çocuklar tarafından yapılan 23 Nisan temalı pastel boya resimler, alanda sergilendi. Kurulan kürsüde sahne alan öğrenciler, dans ve folklor gösterileri sergiledi. Bir iyileştirme merkezinin engelli öğrencilerince sahneye konulan Muğla Zeybeği ve Harmandalı gösterisi, beğeniyle izlendi. Aileler, hareketli müzikler eşliğinde çocuklarıyla dans etti. Şenlik sonunda gösterilerini sunan öğrencilere, günün anısına sertifika verildi.

ESKİ BAYRAMLARDAKİ GİBİ KUTLAMA YAPMALIYIZ

Şenliğe katılanlara seslenen Belediye Başkanı Acar, "Her yerde farklı kutlamalar yapılmaktadır. Kısa zaman içerisinde eskiye dönüş sağlanarak o stadyumlarda ve meydanlarda; birlik ve beraberlik ortamı getirilmesi gerekiyor. Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarının yapmış olduğu devrimleri devam ettirmek için hepimize çok ciddi görevler düşmektedir. Büyük önderimiz Atatürk, siz çocuklara bu bayramı armağan etmiştir. Dünyada tek olan bu bayramı göz önüne alarak, sizlerin de üzerine düşen sorumluluk ve bilinçle çok çalışmanız gerekmektedir. Anne ve babalar, ülkemizin içinde bulunduğu endişeli tabloyu hep birlikte görmekteyiz. Eski bayramlarda olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde kutlamalarımızı yapmak için sizlere çok büyük görevler düşmektedir. Cumhuriyet'in bekçileri olarak iradenizi ortaya koymaya korkmayın. Anne ve babalar günümüzde yaşanan kaoslar nedeniyle bir kere daha vatan, millet, Cumhuriyet ve Atatürk ilke ve inkılaplarını göz önüne alarak değerlerimizi gözden geçirmeli; çocuklarımıza milli değerlerimizi eskisi gibi aşılamalıyız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza sahip çıkalım. Tüm çocuklarımım bayramını kutluyorum" dedi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Marmaris Belediyesi 23 Nisan Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title