Haberler

Marmaris'te Engelli Asker Adaylarına Kına Gecesi

Marmaris'te engelli asker adaylarına kına gecesiMuğla'nın Marmaris İlçesi'nde bir günlüğüne temsili askerlik yapacak olan beş engelli gence, öncesinde kına gecesi düzenlendi.

Marmaris'te engelli asker adaylarına kına gecesi

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde bir günlüğüne temsili askerlik yapacak olan beş engelli gence, öncesinde kına gecesi düzenlendi.

Marmaris Engelliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği (MENDER), engelli çocukların hayat standartlarını yükseltmek, daha yaşanabilir bir dünya yaratmak için çalışmalarını sürdürüyor. Engelliler Haftası'nda, Muğla İl Jandarma Komutanlığı'nda 13 Mayıs'ta bir günlüğüne askere alınacak beş engelli gence, asker kınası etkinliği düzenlendi. Marmaris Belediyesi Çok Amaçlı Salon'da düzenlenen etkinlikte engelli gençler, canlı müzik eşliğinde gönüllerince dans ederek eğlendi. Aileleri ve dernek üyelerinin katıldığı etkinlikte engelli gençlere kınayı, CHP'li Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ın eşi Sevgi Acar ve MENDER Başkanı Şennur Ünlü yaktı. Asker selamı veren gençler, "En büyük asker bizim asker", "Her şey vatan için" ve "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları attı.

Dernek olarak engellilerin hayatlarını daha yaşanabilir hale getirmek için çalıştıklarını söyleyen Ünlü, "Askerlik gibi kutsal bir göreve gidemeyen engelli çocuklarımızın bu mutluluğu ve onuru bir geceliğine de olsun yaşamasını istedik. Marmaris'te ilk kez engelli asker kınası düzenledik. Bu etkinliği geleneksel hale getireceğiz. Katılım ve desteklerinden dolayı herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Kına yakılan gençler ellerindeki kınalarla çalan canlı müzikle birlikte gönüllerince dans etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title