Haberler

Marmaris, Beşik Gibi Sallandı

Güncelleme:

Marmaris'te bugün sabah saatlerinde, Richter ölçeğine göre en büyüğü 4.0, en küçüğü 1.7 büyüklüğünde 13 deprem meydana geldi.

Marmaris'te bugün sabah saatlerinde, Richter ölçeğine göre en büyüğü 4.0, en küçüğü 1.7 büyüklüğünde 13 deprem meydana geldiği bildirildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, bugün saat 11.32'de, merkez üssü Çetibeli mevkii olan, Richter ölçeğine göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

CAN VE MAL KAYBINA YOL AÇMADI

Marmaris ve çevresinde hissedilen, yerin 6.2 kilometre altında meydana gelen deprem, herhangi bir can ve mal kaybına yol açmadı.

BÖLGEDE 13 DEPREM MEYDANA GELDİ

Bölgede, saat 09.08 ile 12.04 arasında, büyüklükleri 1.7 ile 4.0 arasında değişen 13 deprem meydana geldi. Hissedilen 4.0 büyüklüğündeki deprem, kısa süreli tedirginliğe neden oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kandilli Rasathanesi Marmaris Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (16)

şaban:

yarabbim yerle bir et

19
22
yanıtYanıtla
dadaşımmmm:

heyyyyy allalımmmm şu mubarek günde sana karşı gelenleri temizle inş. . . . bizde zarar olmasın inş. . . . . imansızlar azdı. . . biraz temizlik gerek inş. . . . . .

16
20
yanıtYanıtla
kurtMobil-ANDROID:

Tüm marmaristli yurttaşlarıma ve yakınlarına büyük geçmiş olsun.Benden önce, bela dileyen bağnazların ne düşünmüş iseler kendilerine dönsün..Adama bak, bela okuyor ya..Leküm,diniküm veliyedin. insanın yaşayışı ile depremin ne alakası var,yobazlar...medenice geçmiş olsun demeyi bilmiyormusunuz.bilmiyorsan sus'da seni adam sansınlar,mahlukat...

22
12
yanıtYanıtla
Vesslam:

Ramazan gelmiş hiç kimsenin umrunda değil ama şunu unutmayın kardeşlerim onlar tutmayacak ki bizim tuttuklarımız daha değerli olsun. Allah kabul etsin tutmayanlarda şuur versin.

18
6
yanıtYanıtla
İsimsizMobil-IOS:

Ordakilere müstahak ALLAH herkeze hak ettigini verir

13
5
yanıtYanıtla
DİYARBEKİRLİ ZAZA KÜRT SİBGATULLAH SELO:

ULAN ÇIPLAKLAR KAMPI KAÇIN! KAÇIN! NEREYE KAÇACAKSINIZ ?KIYAMET KOPUYOR KIYAMET! BİR KİMSEDE YOK İSE HAYA İLE EDEP NEYLESİN ONA MEDRESE İLE MEKTEP YÜZ KERE DE OKUSA BİN KEREDE OKUSA GENE MERKEP GENE MERKEP. ŞARKA BAKMAZ GARBI GÖRMEZ GÖRGÜDEN YOK VAYESİ. BİR UTANMAZ YÜZ BİR YAŞARMAZ GÖZ BUNCA SERMAYESİ!

14
0
yanıtYanıtla
Erdoğan Mobil-IOS:

Allahın yobazları deprem doğa olayı heryerde olur allahın ak koyunları

4
8
yanıtYanıtla
asn:

YORUM YAZAN DİNDALAR GALİBA CENNETTE KENDİLERİNE YER AYIRTIRMIŞ. . .

5
6
yanıtYanıtla
DİYARBEKİRLİ ZAZA KÜRT SİBGATULLAH SELO:

ALLAH IM YALNIZCA SANA KULLUK EDER YALNIZCA SENDEN YARDIM DİLERİZ. BİZİ DOĞRU YOLA MUTLULUK VERDİKLERİNİN YOLUNA İLET, BAĞIŞINDAN VE BAĞIŞLAMAN DAN UZAK KALANLARIN AZIP SAPMIŞLARIN YOLUNA DEĞİL SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER ALLAH IM! BENİ, BABAMI, ANAMI, KARDEŞLERİMİ, AİLEMİ, MİLLETİMİ, DEVLETİMİ VE TÜM İNANANLARI RAHMETİNLE KORU RAHMETİNİ YARDIMINI ESİRGEME ÜLKEMİZDEN ÜLKEMİZE DİRLİK VE DÜZENLİK VER, YANGIN SEL, DEPREM, KASIRGA GİBİ FELAKET VE AFETLERDEN ÜLKEMİZİ KORU. AMİN YARAB AMİN YARAB! SENHERŞEYEKADİR

8
0
yanıtYanıtla
Erbakan:

Allah uyarmış işte marmarise tatile gidenlere burda seslenmek istiyorum. . . Derhal. . !!! DERHAL namaza başlayın hemen başlayın yarını beklemeyin bütün bunlar başınıza namaz kılmadığınız için geliyor eğer tek bir kişi bile namazını eda etmezse marmariste çok daha büyük deprem olur sonra demedi demeyin. . . Derhal içkiye son verin mubarek günlerde içki içtiniz işte başınıza bu geldi uyarı veri Rabbim bayanlar derhal kapansın açıkta hiç bir yerleri görünmesin derhal kapanın derhal yoksa sonunuz fena

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title