Haberler

Marmaris'te Adli Yıl Açılışı Yapıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Marmaris'te adli yıl açılış töreninden görüntüler Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Demirel'in konuşması Muğla Barosu Yönetim Kurulu üyesi Avukat Mehmet Karaaslan'nın konuşması Muğla'nın Marmaris ilçesinde Adli Yıl açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Marmaris'te adli yıl açılış töreninden görüntüler

Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Demirel'in konuşması

Muğla Barosu Yönetim Kurulu üyesi Avukat Mehmet Karaaslan'nın konuşması Muğla'nın Marmaris ilçesinde Adli Yıl açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.

Marmaris Adalet Sarayı'nda yapılan tören, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Törende konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Demirel, 15 Temmuz'da milletin azim ve kararlılığının ihanet şebekesine geçit vermediğini söyledi.

Düzeni kirli ve kanlı tuzaklarla değiştirmeye çalışanların her yerde hüsrana uğradığını ve uğramaya devam edeceğini belirten Demirel, FETÖ/PDY'nin devletin kurumlarına sızdığı gibi yargı camiasına da sızdığını, yargının operasyonlarına alet edildiğini ifade etti.

Yargı camiasının bu durumdan güçlenerek çıkacağını belirten Demirel, "Terörle mücadelemiz hukuki çevrede devam edecektir. Terörün her türlü eylem ve yönetimine karşı kararlı bir mücadele ortaya konulmalı. Terörist faaliyetler hiçbir hukuki gerekçeye dayandırılarak savunulamaz ve haklı gösterilemez. Adli yıl iyilikler güzellikler getirsin" dedi.

Muğla Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Mehmet Karaaslan da milletin 15 Temmuz gecesini yaşatan kişilere en güzel cevabı verdiğini dile getirdi.

"Hain kalkışmanın tüm yükü yargıya yıkıldı" diyen Karaaslan, "Türk yargısı zor ve önemli bir görev üstlenmiştir. Bu yargı içinde bir fırsattır. Suçluyla suçsuz çok hızlı bir şekilde ayrıştırılmalıdır. Yargımız son yıllarda kaybettiği itibarını kazanma fırsatı da yakalamıştır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Karaaslan Mehmet Demirel Marmaris Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title