Haberler

Marmaris Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda İbrahim Tarım Kazandı

Marmaris Şoförler ve Otomobilciler Odası genel kurulunda İbrahim Tarım yeniden başkanlığa seçildiPaşa Beach Otel’de gerçekleştirilen Marmaris Şoförler ve Otomobilciler Odası genel kurulunda mevcut başkan İbrahim Tarım ve Mustafa Zeybek yarıştı.

Marmaris Şoförler ve Otomobilciler Odası genel kurulunda İbrahim Tarım yeniden başkanlığa seçildi

Paşa Beach Otel'de gerçekleştirilen Marmaris Şoförler ve Otomobilciler Odası genel kurulunda mevcut başkan İbrahim Tarım ve Mustafa Zeybek yarıştı. Toplantı denetleme, faaliyet ve bütçe raporlarının okunması ve oylanmasıyla başladı.Oy çokluğu ile Tarım'ın faaliyet raporları kabul edildi.

Daha sonra seçimlerdeki ilk konuşmayı Mustafa Zeybek yaptı. Zeybek'in ardından kürsüde söz hakkı isteyen bir kısım yönetim kurulu üyeleri İbrahim Tarım aleyhinde çeşitli iddialarda ve suçlamalarda bulundu. Bu iddialara yanıt vermek üzere kürsüye çıkan Tarım'ın konuşması esnasında tartışmalar başladı. Tarım'ın konuşması Zeybek'in yönetim kurulu üyeleri tarafından sık sık kesilerek protesto edildi.Bunun üzerine divan başkanı Mustafa Ayyıldız duruma müdahele ederek Tarım'ın sözünün kesilmemesi konusunda tarafları uyardı. Tarım'ın iddialara tek tek cevap vermesi üzerine salondan alkışlar yükseldi. Ardından oy kullanma işlemine başlandı.

Yapılan oylama sonucunda kullanılan 782 oyun 492'sini alan İbrahim Tarım yeniden başkanlığa seçildi. Tarım, oylama sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptığı teşekkür konuşmasında, "Tüm şoför esnafıma verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Daha çok çalışarak esnafımız için en iyisini yapacağız" dedi.

İbrahim Tarım ve Mustafa Zeybek oylama sonuçlarının açıklanmasının ardından el ele vererek, "Dostluk kazandı" dediler. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Zeybek Marmaris Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

AAAuzay4800@hotmail.com:

helal olsun bodi başkanıma kim başkan olsa hırsız sahtekar şöför camiasına çözüm olmayacaktı korsan taşıma durak dışında iş çalan taksilere hayır turist dolandıranlara hayır ölümde var ALLAH DA VAR

6
0
yanıtYanıtla
oguz dursunodur@gmail.com:

AAA ile olmuyor koc korsana ve is calan serefsiz sinamlilara engel olsun kim olsa eyvallah bodi az calismadi amma bu ise saldirsa omur boyu baskanlik garanti evvelallah....

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title