Haberler

PKK Üyeliğinden Gözaltına Alınan Memur, Gazetecilere Teşekkür Etti

Güncelleme:

Marmaris'te PTT şubesinde görevli olan ve PKK üyeliğinden gözaltına alınan M.C.Ç, basın mensuplarını karşısında görünce, ''Teşekkür ederim, elinize sağlık.'' dedi.

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki PTT şubesinde gişe memuru 41 yaşındaki M.C.Ç., bölücü terör örgütü PKK üyesi olduğu iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı. Görevli basın mensuplarını karşısında gören M.C.Ç., ''Teşekkür ederim, elinize sağlık.'' dedi.

GİŞE MEMURU GÖZALTINA ALINDI

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Grup Amirliği ekipleri bu sabah, İçmeler Mahallesi'ndeki bir eve operasyon düzenledi. PTT Marmaris şubesinde çalışan gişe memuru, evli ve iki çocuk babası M.C.Ç., PKK terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA İNCELEME BAŞLATILDI

13 yıllık memur M.C.Ç.'nin, İçmeler Mahallesi'ndeki taklit tekstil ürünü sattığı belirlenen bir iş yeriyle evinde yapılan aramalarda bulunan; 5 diz üstü bilgisayar, 3 tablet, çok sayıda flash bellek (harici bellek), 4 cep telefonu ve çeşitli dokümanlara incelenmek üzere el konuldu. Sosyal medya hesaplarıyla ilgili de inceleme başlatıldı.

''TEŞEKKÜR EDERİM, ELİNİZE SAĞLIK''

Marmaris Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen M.C.Ç., görüntü alan basın mensuplarına, "Teşekkür ederim elinize sağlık." dedi. Emniyette sorgusu süren M.C.Ç.'nin, işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Marmaris İçmeler Muğla PKK 3.Sayfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title