Haberler

Marmaris - Pompalı Tüfek ve Tabancayla Korku Saçtı

Pompalı tüfek ve tabancayla korku saçtı Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, psikolojik sorunları bulunduğu ve madde bağımlısı olduğu belirtilen, evli ve üç çocuk babası 33 yaşındaki M.T.K., ailesinin yanında olmasına rağmen bir anda kaldığı apart otelin balkonundan, ardından sokağa çıkarak önce pompalı tüfekle daha sonra ise tabancayla çevreye rastgele ateş açtı.

Pompalı tüfek ve tabancayla korku saçtı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, psikolojik sorunları bulunduğu ve madde bağımlısı olduğu belirtilen, evli ve üç çocuk babası 33 yaşındaki M.T.K., ailesinin yanında olmasına rağmen bir anda kaldığı apart otelin balkonundan, ardından sokağa çıkarak önce pompalı tüfekle daha sonra ise tabancayla çevreye rastgele ateş açtı. Kazayla kendini sağ ayağından yaralayan M.T.K., polise teslim oldu. Hastaneye kaldırılan M.T.K., tedaviye alındı.

Olay, bugün saat 13.00 sıralarında, Armutalan Mahallesi 258 Sokak üzerindeki Duru Apart Otel'de meydana geldi. Bir ay önce iş bulmak amacıyla Batman'dan Marmaris'e gelen M.T.K., eşi ve üç kızıyla tek odalı Duru Apart Otel'e yerleşti. Psikolojik sorunları bulunan ve madde bağımlısı olduğu belirtilen M.T.K., görgü tanıklarına göre; "Bana bir şeyler oluyor" diyerek eline geçirdiği pompalı tüfekle odasının balkonuna çıkarak rastgele çevreye ateş açtı. Otelden çıkıp mahallede "Beni alacaklar, ben inançlıyım" diye bağırarak koştuğu kaydedilen M.T.K., pompalı tüfek ve sonrasında belinden çıkardığı tabancayla rastgele ateş etmeyi sürdürdü. Korkuya kapılan çevredekiler, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sokakta önlem alan polis, M.T.K.'ye teslim olması için çağrı yaptı. Ancak uyarıyı dikkate almayan M.T.K., kazayla sağ ayağına ateş ederek kendini yaraladı. Polis ekiplerince olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, M.T.K.'yı ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hayati tehlikesi bulunmayan M.T.K., tedavisinin arıdndan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesi Psikiyatri Servisi'ne kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis, toplam 20 adet pompalı tüfek kartuşu ile boş mermi kovanı buldu. Her iki silahın da ruhsatsız olduğu belirtildi. M.T.K.'nın eşi ve üç kız çocuğu polis tarafından koruma altına alındı.

SÜREKLİ HAVAYA ATEŞ AÇIYORMUŞ

Görgü tanığı emekli gazeteci Hasan Ceylan, "Ben karşı binada oturuyorum. Üç günde bir bu şahıs apart otelin balkonundan havaya ateş ediyor. Silah sesleri sonrası eşi ve çocuklarının ağlamalarını duyuyorum. Bir iki defa polise şikayette bulunduk. Polis, bu şahsı alarak götürdü, sonra öğrendik ki yapılan işlemler ardından adli cezalar yeterli olmadığı için para cezasına çarptırılarak serbest bırakılmış. Şahsın madde bağımlısı ve psikolojik sorunları olduğunu öğrendim" dedi.

M.T.K.'nın üç gün önce 'madde kullanmaktan' Marmaris Devlet Hastanesi'ne getirildiği ve aynı rahatsızlıktan birçok defa tedaviye alındığı kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Armutalan Marmaris Batman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (3)

Hakan Çetin:

Boyle magandalar hala Turkiye''de var. Allah''tan etraftakilere bisey olmamis. Batman''dan geldigine gore kurt galiba. Kurtler zaten bu konuda cok sorunlu. Ayrica bence kaldigi otelin ismini yayinlamamaliydiniz, gerek yok diye dusunuyorum.

2
0
yanıtYanıtla
mert sepetci:

bence yanlis dusunuyosunuz. bende kurtum ve bu konuda cokta sorunlu degiliz. turkde yapiyor kurtde yapiyor. uyusturucunun etkisi zaten ne yaptigini bilmezsinki. ben almanyada yasiyorum ve burda gunde en az 5 kere bu tarz olaylar oluyor. dogru demissiniz bencede isletmenin ismi yazilmamaliydi sonucta orasi bu olay yuzunden zarar gorebilir diye dusunuyorum bende

yanıt0
yanıt0
.:

OLAYA BİZZAT ŞAHİT OLDUM. OLAYIN OLDUĞU YERİN HEMEN KARŞISINDAKİ APARTMANDA YAŞIYORUM. İÇERİDE OTURUP KİTAP OKURKEN BİRDEN SESİ DUYUP DIŞARI ÇIKTIM VE ŞAHIS ELİNDEKİ POMPALI TÜFEK İLE DUVARA ATEŞ EDİYORDU. NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM. OLAY SIRASINDA YAKINLARDA ARABA VE MOTORLAR VARDI OLAYIN 50 METRE İLERİSİNDE DE BENİM ARACIM VARDI. ÇOK ŞÜKÜR KİMSEYE BİŞEY OLMADI. BENİM ANLAMADIĞIM NOKTA MİLLET SANKİ FİLM VARMIŞ GİBİ İZLİYORDU. ALLAH KORUSUN O MERMİ ONLARA GELSE NE OLACAKTI? DİKKATLİ OLALIM. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title