Haberler

Marmaris İnternetten Telefon Sipariş Etti, Kutudan Oyuncak ve Salatalık Çıktı )

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nden internet siparişi vererek, 900 liraya aldığı cep telefonun yerine oyunca cep telefonu ve bir salatalık gönderilince dolandırıldığını anlayan 35 yaşındaki Yusuf Kurnaz, soluğu polis ve Tüketici Hakları Derneği'nde alıp, şikayette bulundu.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nden internet siparişi vererek, 900 liraya aldığı cep telefonun yerine oyunca cep telefonu ve bir salatalık gönderilince dolandırıldığını anlayan 35 yaşındaki Yusuf Kurnaz, soluğu polis ve Tüketici Hakları Derneği'nde alıp, şikayette bulundu.

Marmaris'te oto çekici hizmeti veren bir şirketin sahibi Yusuf Kurnaz, geçen 19 Ocak'ta, piyasada fiyatı bin 400 lira olan bir cep telefonunun, internet üzerinden 900 liraya satıldığını görüp, sipariş verdi. Dört gün sonra bir kargo görevlisinin getirdiği paketi heyecanla hemen oracıkta açan Kurnaz, sipariş verdiği telefonun yerine bir oyuncak cep telefonu ile salatalık gönderildiğini görünce şoke oldu. Koliyi kargo görevlisine iade etmek istediyse de açıldığı için kabul ettiremedi ve kapıda ödemeyi yapmak zorunda kaldı. Bunun üzerine ürünü aldığı firmaya telefon ettiğinde, 'Biz salatalık değil elma göndeririz. Telefonumuz gerçektirö cevabıyla karşılaştığı belirten Kurnaz, Çarşı polis Merkezi'ne gidip, siparişi verdiği firmadan, koliyi incelemeden teslim aldıklarını ileri sürdüğü kargo şirketinden (PTT Kargo) de şikayetçi oldu. Kurnaz, ardından da Tüketici Hakları Derneği'ne başvurdu.

Kendisinin karşılaştığı duruma başkalarının da düşmemesi için DHA muhabirine yaşadıklarını anlatan Kurnaz, 'Bu kampanyayı yapan firma dolandırdığı yetmiyormuş gibi espri yeteneğini kaybetmemiş, salatalık gönderdi. Mağdur olmak istemiyorsanız, internetteki her kampanyaya inanmayın. İnternetten alışverniş yapıyorsanız da tanımadığınız firmalar, yerine güvenilir, bildik olanları tercih edinö diyerek, uyardı.

Kurnaz daha sonra kendisine gönderilen salatalığı yiyerek, '900 liraya ithal salatalık, herkese tavsiye ederimö diyerek, espiri yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tüketici Hakları Derneği Marmaris Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title