Haberler

Marmaris İnsan Kaçakçılığı Zanlılarına Şafak Baskını 8 Gözaltı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde sabah düzenlenen eş zamanlı operasyonda, insan kaçakçılığında organizatör olduğu belirlenen sekiz kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde sabah düzenlenen eş zamanlı operasyonda, insan kaçakçılığında organizatör olduğu belirlenen sekiz kişi polis tarafından gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, İzmir'den Marmaris'e getirdiği kaçakları yasa dışı yollarla Yunan adalarına götürdüğü belirtilen bir şebekeyi takibe aldı. Üç aylık bir çalışmanın ardından bugün saat 05.00'de harekete geçen polis, zanlıların Söğüt ve Bozburun Mahallesi'ndeki ev ve işyerlerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Organizatör olduğu belirtilen E.G.Y. (42), T.U. (25), E.D. (31), V.U. (35), F.Ç. (28), H.H. (34), M.A. (33) ve Y.A. (35) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından zanlıların adliyeye sevk edileceği belirtildi.

KİŞİ BAŞI 2 BİN EURO

Öte yandan zanlıların; İzmir'den aldığı şuana kadar 300'den fazla kaçağı ana yollardan uzak durup Marmaris'e getirdiği, ardından kişi başı 2 bin Euro karşılığında şişme bot ve gırgır tabir edilen balıkçı tekneleriyle Yunan Adalarına geçirildiğinin tespit edildiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris İzmir Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title