Haberler

Marmaris Finli 'Huysuz Virjin' Marmaris'te Sahne Aldı

Finli 'Huysuz Virjin' Marmaris'te sahne aldıMUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde ağırlıkla Finlandiyalı turistlerin kaldığı bir otelde, Seyfi Dursunoğlu'nun hayat verdiği 'Huysuz Virjin' karakterinin bir benzerini canlandıran Finli Paula Koivuniemi sahne aldı.

Finli 'Huysuz Virjin' Marmaris'te sahne aldı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde ağırlıkla Finlandiyalı turistlerin kaldığı bir otelde, Seyfi Dursunoğlu'nun hayat verdiği 'Huysuz Virjin' karakterinin bir benzerini canlandıran Finli Paula Koivuniemi sahne aldı.

Marmaris'te 32 süit odasıyla hizmet veren Metropol Butik Otel yetkilileri, 'Kış turizmi' kapsamında konuk ettikleri aralarında doktor, avukat, profesör, mühendis ve öğretmenlerin bulunduğu Finlandiyalı turistlere, keyifli bir gece yaşattı. Otelin havuz barında bulunan bahçede ilk olarak yerel ve yabancı dans grupları gösterileri sundu. Dansçılar piste Latin dansları, samba yanı sıra akrobatik hünerlerini sergiledi. Çoğunluğu kadınlardan oluşan Finlandiyalı turistler, cep telefonlarıyla çekim yaparak ülkelerindeki sosyal medya bloklarında İngilizce "Seni Seviyorum Marmaris" yorumlarıyla paylaştı. Kadın turistler, akrobatik gösteriler sergileyen kaslı erkek performans sanatçılarıyla birlikte fotoğraflar çektirdi.

FİNLİ KONUKLARA SÜPRİZ

Ülkedey ıllarca Seyfi Dursunoğlu'nun hayat verdiği 'Huysuz Virjin' karakterinin bir benzeri olan 'Mega Paula'ya hayat veren Paula Koivuniemi, gecede sahne aldı. Ülkesinde televizyon ve magazin dergilerinde sıkça yer alan, şovları ile hayranlarını coşturan 'Mega Paula' piste çıkmasıyla Finlandiyalılar sürpriz karşısında ayakta alkış tuttu. Yaptığı birbirinden özel şovlarla hayranlarını coşturan Koivuniemi, sahne performansıyla hayranlarından tam not aldı. Samimi ve mütevazı tavırları dikkat çeken ünlü sanatçı hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Romantik ve hareketli şarkıları seslendiren sanatçı, zaman zaman hayranlarıyla şakalaşarak pistte onlarla dans etti. Bir saat sahne de kalan sanatçı hayranlarına eğlenceli bir gece yaşattı.

Metropol Butik Otel sahibi Berkant Çalpan, "Otelimizde Finlandiya ağırlıklı turistleri misafir ediyoruz. Finlandiyalı müşterilerimiz bana 'Beko' diye hitap eder. Otelimize 15 yıldır her sonbaharda gelen misafirlerimiz mevcut. Hem ülkemizi hem de güzel Marmaris'i tanıtan eğlence programları tertipliyoruz. Kış turizmini canlandırmak için haftalık eğlencelerimizde Finlandiya'nın en çok tanınan starı 'Mega Paula' takma isimli Paula Koivuniemi getirdik. Ünlü sanatçı, ülkemizde huysuz virjin karakterinin Finlandiya örneğidir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Huysuz Virjin Finlandiya Marmaris Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title