Haberler

Marmaris Belediyesi'nden Geleneksel Personel Gecesi

Muğla'nın Marmaris İlçe Belediyesi, turizm sezonu öncesi personel gecesi düzenledi. Bu yıl 11.'si düzenlenen gecede konuşma yapan Marmaris Belediye Başkanı CHP'li Ali Acar, "11 yıldır halkımıza hizmet vermek için verdiğimiz mücadelede her türlü engelleme ve siyasi oyunlara maruz kaldık. Zor ve meşakkatli süreçte sizlerin desteğiyle hizmetimize devam edeceğiz" dedi.

Marmaris Belediyesi, turizm sezonu öncesi geleneksel personel gecesi düzenledi. Dün (Cuma) Grand Paşa Beach Otel'de 11. Düzenlenen geceye Marmaris Belediye Başkanı CHP'li Acar ve eşi Sevgi Acar, Marmaris Belediye Meclis üyeleri ve yaklaşık bin belediye personeli katıldı. Gecede bir konuşma yapan Marmaris Belediye Başkanı CHP'li Ali Acar, personele seslenerek "11 yılda kazandığımız artılar hep sizlerin sayesindedir" dedi.

Günümüz koşullarında halka hizmet vermenin zor ve meşakkatli bir süreç olduğunu ifade eden Başkan Acar, " 2004 yılında 11 yıl önce ilçemizi yönetmek için talip olduk, halkın huzuruna çıktık ve yurttaşlarımız bizi Marmaris'i yönetmek için göreve getirdi. Bizler, Dünya'nın İncisi ilçemizi iyi noktalara getirme görevini isteyerek girdik, bunun her türlü sıkıntısını çekmek boynumuzun borcu. Mücadele etik koşullarda olması lazımdır. Fakat, maalesef şehrimize hizmet getirmek için verdiğimizi mücadelede rant odakların ciddi engellemeleri ve siyasi oyunlarına maruz kalıyoruz. 11 yılda bizlerle beraber siz değerli arkadaşlarımız memlekete, hizmet etmek için bizim yönetim anlayışımız içerisinde gece gündüz demeden büyük bir özveriyle tüm birimlerde çalışan arkadaşlarımız bu memlekete çok büyük katkılar verdiler. Bizler seçilmişler olarak vaatlerimizle, halkımıza vermiş olduğumuz taahhütlerimizle bir yerde hesaplaşmak durumundayız. Hizmet getirmemize engel olanların uykularını kaçırmak için daha dik, birlik içinde ve el ele mücadelemiz devam edecektir. Desteklerini esirgemeyen kardeşlerime teşekkür ederim" dedi.

CHP'li Başkan Acar'a katkılarından dolayı arkasında işçilerin imzası bulunan Atatürk resimli tablo hediye eden Muğla İl Belediye İş Sendikası Temsilcisi Ender Akay, " Bizleri namertlere teslim etmeyen ve her türlü imkanlarımızı sağlayan CHP'li başkanımıza sonsuz teşekkür ederim" dedi.

Konuşmalar sonrası aralarında Marmaris Belediye Başkanı CHP'li Ali Acar, eşi Sevgi Acar, Belediye Meclis üyeleri ve belediye personeli orkestranın hareketli şarkıları eşliğinde pistte dans etti. Ege, Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu yörelerinin hareketli müzikleri eşliğinde pistte stres atan çalışanlar halaylar eşliğinde geceyi sonlandırdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Belediyesi Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title