Haberler

Marmaraereğlisi'nden Kısa Kısa

Marmaraereğlisi Belediyesi'nin Yeniçiftlik Mahallesi Semt Pazarı Projesi çalışmaları devam ediyor.

Marmaraereğlisi Belediyesi'nin Yeniçiftlik Mahallesi Semt Pazarı Projesi çalışmaları devam ediyor.Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, yaptığı açıklamada, proje kapsamında çalışmaların kısa sürede biteceğini söyledi.

Projenin çok önemli bir çalışma olduğunu belirten Uyan, "Yeniçiftlik Mahallesmizde yaz nüfusu 150 bine ulaşıyor. Yoğun trafik ve sıcaktan bunalan vatandaşların, talepleri üzerine yeni bir kapalı ve açık pazar yeri projesi geliştirilmiştir. Projenin gerçekleşeceği alan 12 bin metrekare olacak. Bu alanda 180 adet kapalı, 550 adet açık stand yer alacak" dedi.

Yeniçiftlik kapalı pazar yerinin bitişiğinde mescit ve gasilhane de yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacağını da söyleyen Uyan, bu proje ile vatandaşların daha rahat ve modern koşullarda alışveriş yapabilmesini hedeflediklerini belirtti.

Marmaraereğlisi'nde asfalt şantiyesi çalışmaları sürüyor

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından kurulan asfalt şantiyesinin çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan yaptığı açıklamada, asfalt şantiyesinin tüm hızıyla çalıştığını belirterek, "500 ton - gün kapasiteli kızgın yağ kazan sistemiyle bitüm tankı alımı için ihaleye çıkıldı. İhale sonuçları 14 martta sonuçlanacak. Bu sistem sonrasında asfalt plentine entegre edilecek" dedi.

Asfalt şantiyesinin çalışmalarının ilçeye güzel hizmetler sağlayacağını belirten Uyan, asfalt yapım çalışması başlandığında Marmaraereğlisi'nin sokaklarının çok daha temiz ve düzenli bir görünüme kavuşacağını söyledi.

Marmaraereğlisi'nde park ve bahçeleri düzenleme çalışmaları

Marmaraereğlisi Belediyesi'nin, park ve bahçeleri düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, yaptığı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Sultanköy ve Yeniçiftlik mahalleleri ile ilçe merkezindeki parklarda toprak dolgu çalışması yapıldığını söyledi.

Daha önce boş olan alanlara çevre düzenlemesi yaparak toprak doldurulduğunu ve şimdi de gerekli yerlerde bu çalışmaların devam ettiğini belirten Uyan, "Deniziyle maviyi yakalayan Marmaraereğlisi'nde, yeşillendirme çalışmalarına da önem vererek halkını yeşille daha fazla buluşturmayı amaçlıyoruz. Toprak dolgu çalışması yapılan parklarda daha sonrada ağaçlandırma çalışması da yapılacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Uyan Yeniçiftlik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title